Reklama

Reklama

Zlý herec

  • Česko Špatný herec (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadejní mexickí herci Sandra Navarro (Fiona Palomo) a Daniel Zavala (Alfonso Dosal) spolu účinkujú v novom filme prestížneho režiséra. Ich vzájomná chémia skvele funguje a z ich priateľského dialógu počas príprav v maskérni sa zdá, že sú na rovnakej vlne pre nadchádzajúcu intímnu scénu, ktorá ich čaká - dokonca vtipkujú o tom, či ju natočia "naostro". Scéna sa natáča a režisér si zrazu všimne jemnú zmenu v Sandrinom výraze. Až keď štáb odíde z pľacu, Sandra sa prizná, čo sa jej stalo, obviní Daniela zo znásilnenia a vyvolá nevyhnutnú a ostrú konfrontáciu. Daniel je rozzúrený a tvrdí, že je nevinný, zatiaľ čo producenti filmu sa snažia zmierniť následky a zabrániť tomu, aby sa z incidentu stal škandál. Provokatívny a veľmi aktuálny film scenáristu a režiséra Jorgeho Cuchího, ktorý vyniká strhujúcim thrillerovým tempom. Je to prenikavé skúmanie konsenzu a pravdy v ére po #MeToo a zároveň šokujúci pohľad na to, ako sa spravodlivosť presadzuje tvárou v tvár sociálnym médiám. (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (12)

JitkaCardova 

všetky recenzie používateľa

Pomalý rozjezd a taky zakalkulované divácké váhání, jak při scénách z natáčení špatného filmu rychle poznat, jestli se díváme na dobrý film... dlouho nejistota, ale už příjemná... Otázka, jestli špatní herci jsou dobří herci, se plynule přenese z formy do obsahu. A pak to všechno nabere spád. *** Vynikající průzkum tématu konsentu, viny a trestu v éře po #MeToo, kdy je vše osobní umocněno sociálními sítěmi a vášněmi davů. *** (V Evaldu, v pátek třináctého, když jsem si zapomněla peněženku a u kasy dostala volňáska). *~ ()

Swannie 

všetky recenzie používateľa

Tento film sa dostal do mojej top trojky 30. ročníka košického Art Filmu, no zrejme aj do bezčíselnej topky mnou videných filmov vôbec. Za mňa bravúrne zvládnutá komorná dráma o znásilnení, citlivejšie podaný film na túto tému som ešte nevidela. Hlboký ponor do prežívania oboch strán, neskutočné výkony ako Fiony Palomo tak Alfonsa Dosala. Ako veľmi sme my ženy ešte nepochopené, akým spôsobom majú muži ešte stále skreslené pohľady... A akoby nestačilo, ako si vieme ublížiť navzájom, tvárou v tvár, neštítime sa zlynčovať cudziu osobu aj na sociálnych sieťach. Veľká kritika súčasnej cancel culture a ukážka toho, ako sa so situáciou má i nemá zaobchádzať. Pripravte sa na morálnu i emocionálnu horskú dráhu, po ktorej si budete musieť dopriať chvíľu na spamätanie sa. A v konečnom dôsledku obe strany mince ukazujú, ako jedno "malé, rýchle, nepremyslené" rozhodnutie dokáže tomu druhému zničiť život... Hollywood could never. (IFF Art Film Košice) ()

Reklama

Awer 

všetky recenzie používateľa

Tohle je úplně přesně to, co nesnáším. Skvěle načatý příběh, který postupně schematiční a pak úplně zešílí. O pachatele znásilnění upálené ještě v den činu na ulici fakt nezakopávám. Pochybuju, že v Mexiku je to Až Tak Úplně Jiné. Problematičnost ne/říkání pravdy a ne/zajištění konsentu zkoumá takovýhle film spíše mýdlovou estrádou, která cokoli racionálního a normativního přešokuje a překřičí. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Na mexické pomery dosť slušná sociálna dráma, ktorej dej sľubne a dynamicky graduje a kvalitatívne to bolo ozaj na úrovni minimálne štyroch hviezd. Čo ale prišlo v poslednej polhodine, tak to je doslova podpásovka pre inteligenciu diváka. Nerozumiem, ako mohol Cuchi takto nemožne a až úplne do krajných medzí vygradovať ten dej. Veď to bolo ako päsť na oko. Preto len tri hviezdy, ale stále nadpriemer. 65 % ()

HenryIvan 

všetky recenzie používateľa

No ... Úvodnú hodinu a pol som sledoval komornú drámu o naozaj ťažkej téme, kde herci a aj réžia boli na mieste, no záverečná pol hodina bola ako z iného filmu. Prekvapilo ma, aký smer to celé nabralo. Opäť oceňujem množstvo symboliky a iných filmových konštruktov, no záver má prefackal a to doteraz vstrebávam. Nepríjemnejšie som sa cítil už len pri samotnej scéne bez consentu. [AFF Košice 2024] ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama