Reklama

Reklama

Rozzum v divočine

  • Česko Rozzum v divočině (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Robotka z produktovej série ,,Rozzum,,  (pre priateľov Roz) bola skonštruovaná tak, aby spoľahlivo plnila úlohy svojich ľudských zadávateľov. Keď ju však nehoda uväzní na ostrove, kde nie sú žiadni ľudia, netuší, ako naložiť s novonadobudnutou slobodou. Zároveň sa musí adaptovať na nehostinné podmienky kúska zeme uprostred oceánu, ktorú obývajú výhradne zvieratá. Roz našťastie disponuje natoľko pokročilým softvérom, že pre ňu nie je problém naučiť sa komunikovať a spolupracovať s miestnymi obyvateľmi. Dokonca sa stane adoptívnou matkou osirelého húsatka. Všetky jej zážitky a skúsenosti postupne vedú k poznaniu, že tam, kde predtým bol len bezchybný počítačový program, sú teraz myšlienky, názory, nápady a hlavne pocity, ktoré sú občas nedokonalé. Skrátka, robotické dievčatko sa vo svete bez ľudí poľudštilo. Obavy má hlavne z výrobcov robotov, ktorým chýba jeden stroj a usilovne po nej pátrajú a starostlivosti o adoptívneho vtáčieho syna. Toho musí pripraviť na odlet do teplých krajín skôr, ako príde zima. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (3)

kluk z Na 

všetky recenzie používateľa

Dobrá pecka. Trochu mě odradil trailer, vypadalo to na emoční ždímacku, ale moc rád jsem se zmýlil. Na smrt se zde nahlíží jako na všudypřítomnou realitu každého dne a příroda dokáže být nemilosrdná, obzvlášť pak v zimě. Párkrát jsem se zamyslel nad užívanou češtinou a překladem. Použití nevhodných slov nebo špatných tvarů mi trošku kazilo celkový dojem, ale moje reakce je bezprostřední, třeba se mi to ještě rozleží. Každopádně mazejte do kina, stojí to za to. 4-5* ()

VojtechAllen 

všetky recenzie používateľa

Nádherná animace, skvěle zpracovaná jednotlivá na animák dosti drsná témata, výborný tah na emoce (není to jen ubohá ždímačka slz). A několik dalších kvalit, kterých by bylo na vypsání až moc a pravděpodobně bych stejně na něco zapomněl. ()

Reklama

Galéria (39)

Reklama

Reklama