Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (203)

chalp 

všetky recenzie používateľa

Neviem či Ronny Yu zaspal dobu,alebo sa všemožne snažil vyhnúť kopirácii Guya Ritchieho, lebo inak si tie hnusné, odporné,neštýlove a úplne zbytočne sekané spomaľovačky vysvetliť neviem.Scenár je výborný tak isto ako dvojka Sam a Robert, ale tie sekačky ma nehorázne srali, pri nejakom dementnom seriály, alebo béčku ich znesiem, ale pri takomto projekte len sotva.Tu jednoznačne zvíťazil obsah nad formou. ()

ataman329 

všetky recenzie používateľa

film môjho detstva. je to jeden z tých filmov, ktorý si som si ako malý frkan púšťal stále dookola. každá scéna, každý dialóg sú pre mňa ikonickými. v časoch keď to vyšlo, som o nejakom guyovi richiem vôbec netušil a bol to tiež prvý film, v ktorom som videl samuela. je jasné, že by chcel byť ďalším snatchom, alebo "two smoking barrels". ale pre mňa je práve tento film numero uno. keď sa pokúsim pozrieť na film z pohľadu neznalého diváka, stále na mňa pôsobí, ako vtipná gangsterka, ktorá príjemne odsýpa a v ktorej je každá postava perfektne vykreslená. idem sa pozrieť do zaujímavostí, že koľko krát bolo vo filme použité slovo "fuck" :-) ()

Reklama

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Vynikající "tarantinovská" krimikomedie, která mi naprosto sedla. Mou nejoblíbenější postavou ve filmu se ihned v úvodu stal liverpoolský mafiánek a to díky jeho hrdinskému činu v hospodě plné fandů Manchesteru United - pro neznalé největšího rivala mého milovaného FC Liverpool. Samuel Lee Jackson je pro tento typ rolí přímo zrozený. A Emily Mortimer? Je to už nějakou dobu má nově objevená láska a konkrétně v tomto filmu vypadala velice sexy. Naprosto mě uhranulo finále filmu v liverpoolském svatostánku Anfield Road, kde navíc Liverpool dal Manchesteru na prdel. Nevím ale, zda to byl zápas z března nebo listopadu, kdy Liverpool vyhrál 2:0 respektive 3:1. ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

movie 

všetky recenzie používateľa

Je to sice taková blbinka, ale skvělá...Mě to trochu připomělo PODFU(C)K, akorát že tu je místo diamantu formule na výorobu drogy P-O-S-51. Ve scénáři nejsou žádná hluchá místa, Carlyle i Jackson pouští vtipné hlášky v průběhu celého snímku...Mimochodem ta Carlyleova kreace je fakt úžasná! Tuším, že se u filmu nemůžete nudit! ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Los Angeles a na zámku Cholmondeley v anglickém Cheshire. (Terva)
  • Film je založen na historii města Liverpool a na obchodu z otroky. Je však dějově převeden na obchod z drogami. (Terva)

Súvisiace novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (viac)

Reklama

Reklama