Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Príšerná vražda otrasie prokuratúrou v Chicagu, keď sa z jedného zo zamestnancov vykľuje podozrivý, ktorý zrazu musí bojovať, aby udržal vlastnú rodinu pokope. (Apple TV+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (10)

Prezumpcia neviny (2024) 

1.seria:        Slabsie stvorhviezdie. Seriu pre mna jednoznacne taha duo Gyllenhall - Sarsgaard. Tie motuziky a postrcenia divakovi pocas uvodnych epizod mi vsak obcas pripadali az prilis okate i okukane. Zaver ponukne celkom slusnu divacku facku...zvlast z dovodu, ze nebol ziaden "hint". Ale pokial ide o prezentaciu v sudnej sieni i rodinnej dramy celkom fajn. Cakal som vsak vacsiu pecku. Caka sa vsak dalsia seria, tak uvidime. Odporucam.  70% ()

Season 1 (2024) (S01) 

Slabsie stvorhviezdie. Seriu pre mna jednoznacne taha duo Gyllenhall - Sarsgaard. Tie motuziky a postrcenia divakovi pocas uvodnych epizod mi vsak obcas pripadali az prilis okate i okukane. Zaver ponukne celkom slusnu divacku facku...zvlast z dovodu, ze nebol ziaden "hint". Ale pokial ide o prezentaciu v sudnej sieni i rodinnej dramy celkom fajn. Cakal som vsak vacsiu pecku. Caka sa vsak dalsia seria, tak uvidime. Odporucam. 70% ()

Prvá méta (2024) (S01E01) 

Slusny otvarak s vybornym Jake-om a dokonalo slizkym Sarsgaard-om, co je uz legenda. Zatial mam zo serialu dojem znechutenia, kedze v boji o moc sa pouzivaju hnusne praktiky, podprahove i priame narazky pri zachovani slizkych usmevov. Azda to nebude divacke trapenie, ale zaujalo, i ked postelove afery a konfligkty zaujmov vysetrovatelov su pre mna uz  obohratym klise. Emo chalanisko je divny. Co ja viem... 60% ()

Ľud vs. Rozat Sabich (2024) (S01E02) 

Akosi sa nemozem stotoznit s tym, ze Jake-ova postava ma byt top prokurator. Chapem, ze v stavke je cely jeho zivot. Ale posobi ako totalny uzlik neschopnych nervov a divacky na mna posobi otravne. Momentalne by ma asi potesilo, keby bol skutocnym vrahom on. Slabsie ako predosly diel. ()

Reklama

Odhalenie (2024) (S01E03) 

Ked to nemohol byt jeden emo-synak, podsunieme druheho? Ach jo, chapem, ze tvorcovia to musia "nasmerovat" vsetkym smermi, ale azda nepojde smerom, ....aby som ochranil svoje dieta, vezmem to na seba a nikomu to nepoviem. Aj takto zahrany sudny pripad som uz videl a bol to "pain". Snad sa nim tvorcovia v tomto neinspirovali. Priemerna epizoda. ()

Bremeno (2024) (S01E04) 

Neustale klamajuci uzol nervov irituje coraz viac  Azda najsilnejsim bol zrejme moment, ked mamina freneticky v noci umyva synatorov bajk..to malo svoju atmosferu. Zaver bol zrejme opat nutny pre dalsi "dokaz" na vahu alternativy, ze to nadrzanec mohol urobit. Naviac, ked vidime vsetky mozne scenare v jeho hlave...je to cielene zmatocne. Meh, postupy uz videne. ()

Predohra (2024) (S01E05) 

Opat tvorcovia mierne nasmerovali podozrenia na synatora, ale i na samotneho prokuratora. Inak sa toho moc nedeje. A tiez si vsimam ten kontrast, ked v poslednych dvoch dekadach vidime z vyspelych demokracii, ako sa protagonisti filmov zdoveruju svojim terapeutom so vsetkym, ale stav u nas je tragicky. ()

Elementy (2024) (S01E06) 

Konecne vykon od manzelky, ktory vo mne zarezonoval. A sice vo chvili, ked si obhajoba myslela, ze by mali hrat pred ludmi divadielko a zdielala svoje pocity o zhnuseni a jasne to utala. Perfekt. Zaver paradny twist a vyvrcholenie. Konecne vyrazne lepsia epizoda. ()

Svedok (2024) (S01E07) 

Slusna sudna vymena, zaverecny obraz otvoril dalsiu moznost. Len slepy by nevnimal, ze nas Rusty je poriadne "off". ()

Rozsudok (2024) (S01E08) 

Cakate to zlava a pride to sprava. Ok, ako si z divaka urobit prdel. Priznam, ze moj typ bol ten taduldov alebo som to tipoval na "coop". Kazdopadne padtri k asi dvom najlepsim epizodam celeho serialu. Obe zaverecne reci boli super a potesilo i to, ze ukazali i Moltovu vnutornu stranu. Kvitujem. Som zvedavy, o com bude druha seria. ()

Reklama

Reklama