Reklama

Reklama

Sugar

(seriál)
  • USA Sugar
Trailer 2

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Tajomný súkromný detektív počas vyšetrovania zmiznutia milovanej vnučky hollywoodskeho producenta bojuje s vlastnými démonmi. (Apple TV+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Olivia (2024) (E01) 

Nadherna kamera, hudba a cela kinematrograficka stranka epizody. Forma i nalada, obcas noir-ova, si ma hned ziskali. A to, ze Sugar / Farrell je tu za "filmoveho milovnika", a ja sa za nadsenca povazujem rovnako, sadli sme si. :) Naviac, jeho tichy, komentujuci hlas rozpravaca, spolu s prelinanim na 1-2sekundove zabery z filmov vystihujucich realny okamih...su novinkou a velmi prijemnou. 85% ()

Títo ľudia, tieto miesta (2024) (E02) 

Som opat okuzleny. :) Vyborna atmosfera a Sugar-ove hovorene myslienkove pochody a fajnovy hudobny podmaz s peckovou kamerou sa stali navykove. Uvod epizody je z pociatku skraktovity v tom ako strieda postavy, pribehove i casove linie, aby v zapati zvolnil na AA-meetingu a nasledne sa opat rozbehol...potesil a pobavil psi spolocnik....juj a tie starsie kino-zalezitosti. 85% ()

Križovatka Šibuja (2024) (E03) 

Tretia epizoda je zatial jednoznacne najslabsia a je to paradoxne novymi odhaleniami o "spolku" a par vecami, ktore mi do rozpracovaneho pribehu a k postave moc nepasuju. Stale zabavne, ale stratil sa ten punc a dojem, ktory som mal z prvych dvoch epizod...azda sa vrati..68% ()

Naivný (2024) (E04) 

Pobavil som sa na sedivej milej a usmievavej Sugar-ovej "mamine". :) V zapati sa sliapne na plyn a dozvedavame sa o tom, aky je pomalsi vnuk prominentneho deda za zmrda. Premietanie stareho filmu a nasledny switch na typka, ktoreho pozname tomu dodali na nastojcivosti, ale tak trochu odrhnutim tohto zavoja zobrali z casti to tajomno. Kazdopadne po predoslej epizode posun vpred. ()

Reklama

Chlapec v kúte (2024) (E05) 

Trosku prekvapilo, ze sa labilny privilegovany synak "rozhovoril". Mexicka linia je hnus a uz bol stvarneny v mnohych filmoch...su to nevystopovatelni imigranti z cudzieho statu. Tajnosti z radu kabaly zrejme "zatnu tipec." ()

Choď domov (2024) (E06) 

Velmi silna epizoda. Zacne masakrom, prejde do tragickeho rozhovoru otca s otcom, az po "zradu", ktora sa blizila posledne dva diely. Ok, pominiem, ze niekto je terminator, koho nechyti sepsa z rany, kde boli vizualne zasiahnute creva. :) Ten odraz v poslednej minute bol len v jeho hlave? ()

Priatelia, ktorých si držíš blízko (2024) (E07) 

"What I don't know, can't hurt me?" Tak sa nam tu pridal zaner sci-fi. Prekvapilo a ako zvrat celkom slusna premisa. Neodradilo a som zvedavy, co to este moze priniest. Par linnii z doterajsieho pribehu to zodpovedalo. :) ()

Rozlúčka (2024) (E08) 

Tusil som to. Cliffhanger ako prasa. Na strane druhej..sem s druhou seriou. To je tak, ked su mimozemstania zvedavi. :) Kym len pozoruju a "nesonduju". Avsak potesilo, ze okolo toho nechali urcite mysterium vo chvilach, ked by museli byt jednoznacni. "Oci" boli super. 80% Spokojnost. ()

Reklama

Reklama