Reklama

Reklama

Supergen

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Pět obyčejných lidí z jižního Londýna zjistí, že mají zvláštní schopnosti. Jeden muž je pak musí přimět ke spolupráci, aby mohl zachránit milovanou ženu. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (16)

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Naposledy som bol v Londýne pred desiatimi rokmi a odvtedy ako pozerám sa to radikálne zmenilo. Londýn sa premenil na miesto kde máte problém nájsť belocha aspoň podľa tohoto seriálu. Vládnu tam gangy a drogy sa predávajú na každom rohu úplne v pohode aj za bieleho dňa. Väčšina černochov má nadprirodzené schopnosti. Seriál sa snaží byť niečo ako SUPERHEROES  aj keď  samotný seriál superheroes bola blbosť, toto je o poznanie horšie a blbšie. Dej je úplne primitívny, Michael Lasaki musí zachrániť svoju priateľku pred osudom ktorý je jej súdený a nato aby sa mu to podarilo musí získať dôveru ďalších takých akým je on, aby spoločne porazili nepriateľa. Tupé, plytké, nezaujímavé, v podstate nám Netflix ponúkol 6 častí totálnej nudy. Za mňa slabota v čiernom prevedení 2/10 ()

poganteria 

všetky recenzie používateľa

Za mňa tento seriál veľmi príjemné prekvapenie, mala som štastie, že som si vopred nepozrela tunajšie hodnotenie. Dej je založený na tom že sa zdanlivo nesúvisiacim postavám objaví superschopnosť a postupne sa musia nájsť a celé sa to musí poskladať. Celý tento proces sa deje naozaj postupne a úplne sa to poskladá v poslednej časti kedy súvislosti prirodzene vygradujú. Čo je na tom zaujímavé a odlišné od iných scifi serošov je to že primárne je dôraz v deji kladený na socialne prostredie a osobnú situáciu postáv. Skoro každá postava sa tam nachádza v nejakých osobných sračkách, obsadenie tvoria černošský herci a súčasťou je prostredie gangov. Ja osobne zasadenie scifi do tohto prostredia a tejto tematiky považujem za nápadité a nie za negatívum. Navyše sa podarilo vcelku ustrážiť aby to neskĺzlo do príliš veľkého povrchu, napríklad vidíte postavu ktorá je plná zúfalstva a hnevu kvoli tomu z akého je prostredia , a zároveň je trochu vypatlaná ale stále je to uveriteľné, zrozumiteľné a postavy majú nejaky ten rozmer. Seriál odporúčam tým, ktorým nevadí pomalšie spájanie súvislostí deja, ktorí majú radi dej z prostredia gangov a drog a zároveň scifi tematično a nevytáča ich černošské obsadenie. ()

Reklama

cariada 

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsem to po pár minutách vypnout, protože mě prostředí černošské komunity grog a gangů opravdu nebaví. A docela trvá než se začne něco dít. Nakonec jsem to vydržel a na několikrát jsem to dokoukal. Výsledek nic moc. Vtipné to není, jako drama nezáživné a hrdinské schopnosti moc nefungují. Jediný co mě potěšilo, že tam nedali žádné sexuální menšiny. Naštěstí. ()

numan odpad!

všetky recenzie používateľa

Totálně, ale opravdu TOTÁLNĚ celočerná sračka, jejíž scénář už od začátku srší tou nejhorší demencí, proti které jsou opusy Marvelu vrcholnou kuturou. Z Londýna je díky obsazení Kongo, děj a neherci naprosto nesledovatelní a celkové vyznění jasně ukazuje, že žádný blbý běloby už nejsou potřeba a je nejvyšší čas se jich zbavit. ()

Chen 

všetky recenzie používateľa

Chybí tomu údernost a dramatičnost Hrdinů a nekorektnost Misfits, kromě toho už je trochu nuda prvních pár epizod sledovat, jak někdo poznává a zkouší své schopnosti, ale nakonec to dopadlo docela dobře a nenudil jsem se. Mimochodem, nemám dojem, že seriál se snaží prezentovat to, že v Londýně žije jen určitá skupina obyvatel. Zaměřuje se na konkrétní etnickou a sociální skupinu a je tak logické, že v centru dění jsou hrdinové právě z ní. Proto mi kritika právě na to přijde trochu ve stylu "Kyselo je moc kyselé". ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama