Reklama

Reklama

Insomnia

(seriál)
Veľká Británia, 2024, 4 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Úspěšná žena Emma (Vicky McClure) se obává, že přichází o rozum, když dva týdny před čtyřicítkou trpí nedostatkem spánku. Jedině pátrání po pravdě o její bolestivé minulosti jí může pomoci najít odpovědi na otázky týkající se její současnosti. (tribican)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Insomnia (2024) 

Nenapadny, ale nadpriemerny, trosku psychologicky, azda i mystery pribeh dvoch sestier. Vicky McClure je vyborna a odporucam si s nou pozriet vybornu krimi seriu Line of duty. Niektore casti pribehovej linie som azda uz kdesi videl, ale ako celok to rozhodne funguje a ma atmosferu. Druha a tretia epizoda mali obcas i slusnu hororovu atmosferu. A ten twist v predposlednej casti....spokojnost. Odporucam. 60% ()

Mummy? (2024) (E01) 

Znepokojiva psycho-drama v prvej epizode tohto nenapadneho kusku s vybornou Vicky McClure. Vsimol som si ju a oblubil vo velmi slusnom britskom krimi-seriali Line of Duty. Zatial je to v mystery znepokojivej linii..azda sa to bude odvijat zaujimavych smerom. "Dedicne halusky" mozu byt zaujimave. ()

Bad Blood (2024) (E02) 

Postupny nastup "prejavov" je neuprosny a vzbudzuje zmatenie a strach. Naviac, zrejme bude mat posledna navsteva matky este aj bolestnu dohru. Dream-life sa zacina rucat a okrem podpory manzela, stresory prichadzaju z kazdej strany. Divak sipi "dedicnost". Vyborne zrezirovane, slusna atmosfera. 70% ()

This Family Is So Fucked Up (2024) (E03) 

"Mommy scares me...". Faza popierania je pre divaka znacne iritujuca, ale zrejme dosiahla vrchol, len aby mimoriadne drsne presla k prvemu stupnu uvedomenia si svojho stavu. Nuz a dcerenkino "nadeleni" je dalsim "stimulantom", ktory pokoji v rodine rozhodne neprospieva. Treba vsak uznat, ze kontinualna spankova deprimacia by z kazdeho z nas za tyzden spravila nie moc "milu osobku". Velmi slusny a neprijemny "psychac". Naviac i deprimujuci udalostou sestry. ()

Reklama

Happy Birthday (2024) (E04) 

Po tak intenzivnych udalostiach, ci uz depresivnych, ci strasidelnych, si clenovia rodinky potrebovali "odfrknut". Zaujimavo sa to medzi ich "tripmi" prepina, az to skonci takmer katarzicky. Vyborny song hral tichsie v pozadi, ked sa Phoebe rozpravala so svagrom na gauci..neprisiel som na nazov, kto vie, velmi prosim o info. :) Paradne songy pokracovali...po navrate na Hotel ..Zero 7 - In the waiting line a Happy Birthday. "Sestersky" zvrat v zavere bol necakany a z cista-jasna. Neviem, presne, co si mysliet, ale atmosku to ma rozhodne zaujimavu. ()

What Have You Done? (2024) (E05) 

Uchadzajuci twist, ktory sme zrejme mnohi neocakavali. Ale cesta k nemu bola trochu uletena. Kolacik plny mediciny v zavere mi uz tiez prisiel ako zbytocny cliff-hanger. ()

Ah, There You Are (2024) (E06) 

Uchadzajuci zaver a trosku mystery v samotnom konci. ()

Reklama

Reklama