Reklama

Reklama

Toni - pôrodný asistent

(seriál)
  • Nemecko Toni, männlich, Hebamme
Nemecko, (2019–2024), 14 h 55 min (Minutáž: 88–90 min)

Tvorcovia:

Sebastian Stojetz

Réžia:

Sibylle Tafel

Hrajú:

Leo Reisinger, Wolke Hegenbarth, Frederic Linkemann, Soogi Kang, Juliane Köhler, Julius Bestehorn, Kathrin von Steinburg, Maria Monsorno (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Recenzie používateľa Talita1 k tomuto seriálu (4)

Sám medzi ženami (2019) (E01) 

V tejto prvej časti filmovej série sa stretávame s Tonim (Leonhard Reisinger), jeho osobným životom a prípadmi z jeho praxe. "Toni má svoje muchy, ale nepoznám nikoho, kto by sa na túto prácu hodil viac." V tomto dieli pomáha Toni pacientke, ktorá má závažné zdravotné problémy. Komické situácie vznikli aj pri mladej Ide a jej troch kandidátov na otcovstvo dieťaťa. Pozeralo sa na to dobre, dej prinášal zaujímavé situácie a potešili aj pohľady na bábätká. ()

Daddy Blues (2019) (E02) 

Toni (Leonhard Reisinger) pokračuje v práci pôrodného asistenta a tentoraz je pacientkou jeho tehotná sestra. Ďalšia z jeho pacientiek sa bude vyrovnávať nielen s tehotenstvom ale aj so svojráznou svokrou. Občas mi však Toni liezol na nervy, keď až príliš zasahoval do sestrinho života. Celkom fajn bol ten bowling, kde sa pôrodní asistenti objavili v ružových tričkách s logom bociana. Film je miestami vtipný a miestami dojemný. ()

Obetný baránok (2020) (E03) 

Hlavná postava Toni pomáha pri pôrode jednej pacientky, ale neskôr sa u bábätka nájdu zlomené rebrá. Zdravotníčka Eva zase rieši ženské problémy s menopauzou. Franzl si chce nájsť vzťah, preto si vytvorí profil na zoznamke. Film sa pozeral dobre, dej pekne ubiehal a na rad prišli aj vtipné momenty: "Nechcel by si sa stať darcom spermií pre moje dieťa?" No nemám slov. ()

Úspešná záležitosť (2020) (E04) 

V štvrtom pokračovaní filmovej série o Tonim sa dostaneme do rodiny futbalistu. Jeho manželka je tehotná a výslovne si želá na pôrod Toniho. Všetko síce dopadne v poriadku, ale ťažkosti nastanú v partnerskom spolužití. Ale ani humor nechýba, lebo Franzl pokračuje vo vášnivom vzťahu s Evou, Toniho bývalou šéfkou. Nestihla som sa nudiť, ale niekedy nechápem scenár. Toni sa totiž až príliš angažuje v niektorých osobných záležitostiach svojich zverencov a je to občas neprirodzené. ()

Reklama

Reklama