Reklama

Reklama

VOD (1)

Žena touží po životním restartu. Nastěhuje se proto s rodinou do nového domu, kde už ale žije něco strašného. Podle děsivých skutečných událostí. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (38)

DavidHolub 

všetky recenzie používateľa

Vynikající první polovina filmu. Skvělé sociální drama, perfektně budující hororovou atmosféru. Třetí akt byl slabší. Ale i tak se jedná o nadprůměrný film s velmi dobrými hereckými výkony a jakýmsi pokusem vymyslet něco nového v žánru vymítání. Opravdu milé překvapení. „Zrovna jsem viděla, jak se malý chlapec sám odpoutal, vylezl z postele, pozpátku lezl po podlaze a vyšplhal na zeď, sakra.“ 7/10 ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Že vraj zmeska Amityville a Exorcistu. 😆 Poněkud tmavá zmeska veru. Čo by človek neriešil, keby to film neriešil sám. V tom obrovskom strachu z vŕzgajúcej verandy pri prievane by sa nejeden posral, ale možno tak v prvých filmoch niekedy okolo roku 1900. Najtrápnejšie je, že netflixkovskému scenáru ani tu nejde o naplnenie žánru, ale hlavne o naplnenie svojich ideologických komplexov. Aj preto sa stále opakuje, že "toto by černoška černoške neurobila", "my čierni musíme držať spolu" a napokon jedna skutočne encyklopedická infoška: AIDS je rasistický! Vraj preto, lebo epidémia AIDS zasiahla Afráčov oveľa silnejšie než iné skupiny a že až 40% obetí AIDSu sú černosi. To je ozaj že záchvatovo prekvapujúce s ohľadom na to, že fakt netušíme, aká rasa žije prevažne v Afrike. Zatiaľ prevažne len tam, hoci subsaharskí inžinieri zvyšujú krivku. Našťastie intelektuál s okuliarmi bez skiel a mudrujúci nad sójovým latéčkom sa nájde všade a tak je to aj tu prípad imbecila, ktorý kritikov filmu hneď označí za "nazi komunitu" a "kompletných rasistov", pretože takí progresívci ako on majú pre každého nálepiek dosť. Len či ich bude stíhať aj vyrábať, lebo na každej filmovej platforme má film pod 50%, na zhnitých rajčinách ho kritici hodnotia aktuálne na 31%, takže hor sa kurva do nálepkovania, lebo všetci sú rasisti len on je análny kolíček, čo dokázal aj komentárom k trápnemu seriálu Oteckovia: "Úchylná a sexistická propagácia heterosexuality v tej najhoršej podobe." Lebo jeho asi splodili buzeranti. ()

Reklama

Simo16 

všetky recenzie používateľa

2.5* prikláňam sa k nižšiemu hodnoteniu.Ako horor sa to tvárilo niekedy na konci filmu,ta prvá polovica by nebola zlá,ak by to bola psychologická dráma,po polovici si tvorcovia povedali,ideme to rozbehnúť a aj by sa to rozbehlo,nebyť scén,kde sa prakticky nič nedeje a čakáte na solídny koniec,po ktorom si poviete,že ta dlhá stopáž za niečo stojí.No nič také sa nestane. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

další/nový Vymítač ďábla se sice nekoná, ale i tak u mě v rámci možností převažuje spokojenost. Spasení nenabízí žádné velké lekačky a vyloženě hororové scény jsou tu všehovšudy asi dvě. ale na druhou stranu zvládá pracovat s nenápadnou lezavou atmosférou, kdy dost dlouho není jasné jestli tady opravdu řádí nějaký bubák a nebo jestli mamince starší ve věži z chlastu. Něco podobného nabídla svého času první série Them a i když tam to fungovalo ještě lépe, tak ani tady se Lee Daniels a spol. nemají za co stydět. Čtyři hvězdy nejsou vůbec daleko...66% ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Velká chyba kdo čeká nějaké horové scény.... Jako sociální drama je to dobré, jako démonický horor je to spíš odpad. Oceňuji že Netflix se s tím moc nesral a ukázal tento tzv. démonický příběh spíš jako selhání alkoholičky... Ikdyž démonické náznaky tam jsou.... Výkony Close (vypadá jak transka) a matky alkoholičky jsou dobré, bohužel na celkové zpracování příběhu to nestačilo... ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natáčaný od júna do augusta 2022 v Pittsburghu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama