Reklama

Reklama

Veľmi nebezpečné známosti

  • Česko Velmi nebezpečné známosti (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rukami Sebastiana Valmonta (Ryan Phillippe) už prešlo nejedno dievča New Yorku, a tak sa už trochu nudí. Jeho nevlastná sestra Kathryn Merteuilová (Sarah Michelle Gellar) sa chce zase pomstiť Courtovi Reynoldsovi (Charlie O'Connell), ktorý ju odmietol kvôli nevinnej Cecile Caldwellovej (Selma Blair). Kathryn teda vyzve Sebastiana, aby Cecile poškvrnil a posunul ju Courtovi ako „poškodený tovar“. Sebastian túto úlohu považuje za príliš jednoduchú, no napokon pristane. Za väčšiu výzvu považuje stávku, že dostane Annette Hargroveovú (Reese Witherspoon), ktorá práve uverejnila článok v školskom časopise o tom, že chce ostať nepoškvrnená, až kým sa nevydá. Ak stávku vyhrá Kathryn, dostane Sebastianov milovaný Jaguar - ak ju však vyhrá on, dostane ľadovú kráľovnú Kathryn... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (711)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slušne rozohratá partia intríg a podvodov dvojice znudených bohatých súrodnecov, ktorá ale padá do tretej ligy akonáhle sa na scéne objaví láska. Problém nie je v tom, že sa objaví (to sa nedalo nečakať), ale v tom že sa dovtedy nepredvídateľný film trasformuje na vzorec, ktorý keď si pozorný divák vypočíta, tak to može vypnúť. Koniec zlý všetko zlé, je pri zaujímavom nápade obzvlášt smutné resumé. 50% ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

Jo, hudba se mi líbila, auto bylo fešné, stejně jako holky. Ale film jako takový? Sebastianovo procitnutí bylo na můj vkus moc jednoduché. Nejdřív přefikne cokoli (dostatečně atraktivního), co má díru, a najednou Bác ho! Ta je tak nevinná, že ji nepřefiknu a obrátím svůj život vzhůru nohama. Jeho smrt by si jistě našla místo v žebříčku nejabsurdnějších filmových smrtí, konec samotný mne tedy také nějak nedostal. Námět jako takový není špatný, většinu filmu jsem ho považoval za slibný, ale to co z něj vzniklo... 50% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

V rámci teenagerského filmu dobre fungujúca dráma na motívy známeho románu. Istý Kumble vedel, čo teen publikum očakáva od podobného filmu a podarilo sa mu dodať v medziach žánru svojim postavám psychologickú vernosť . Všetci herci sú (zase v rámci žánru) presvedčiví a uveriteľní a tej cene MTV za najlepší bozk roka sa nečudujem. Raz to ale úplne stačilo, bol som vtedy vekom tesne za cieľovou skupinou. ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

"Nebezpečné známosti přenesené do současnosti. Hmm, tak to by mohlo být něco extra." říkal jsem si před tím, než jsem film viděl. Trochu z té působivosti původního námětu ve filmu přece jen nakonec zůstalo. Ale jelikož jsem předtím viděl obě verze z konce 80. let, které byly naprosto špičkové, nemohl jsem tuto pro teenagery adaptovanou modernu nijak nadšeně vychválit. Přesto je to poměrně zdařilé dílko, které si své diváky zcela nepochybně získalo, a to hlavně mezi zmíněnými teenagery. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dosť dobrý teenagerský film, ktorý má potenciál zaujať aj staršie publikum. V tejto škatuľke je to asi najlepší snímok, čo som mal možnosť vidieť. Nejedná sa o priblblú komédiu, ale o príbeh plný intríg a vypočítavosti. Moderne, hollywoodsky spracované klasické dielo. Láska a klamstvá. Skoro ako divadlo. Rayn Phillippe stvárnil svoju úlohu veľmi presvedčivo. Škoda, že to isté nemôžem napísať aj o Sarah Michelle Gellar. Nie je úplne špatná, ale chcelo by to trocha pridať. Tá chémia, ktorá medzi nimi skvele fungovala v "Tajomstve minulého leta" tu akosi vyprchala. Napriek tomu sa jedná o skvelý vzťahový thriller. Takže pozor na dekadentné "Veľmi nebezpečné známosti" **** ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (32)

  • Selma Blair hrá vo filme mladú a neskúsenú Cecile. V skutočnosti však v dobe natáčania mala už 27 rokov. (Msscastillo)

Súvisiace novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (viac)

Reklama

Reklama