Reklama

Reklama

One Fast Move

  • Austrália One Fast Move
Trailer

Obsahy(1)

Mladý muž vyhledá svého odcizeného otce, aby si splnil svůj sen stát se profesionálním motocyklovým závodníkem. S pomocí své lásky a majitele obchodu s motocykly začne bořit zdi, které otcova nepřítomnost vytvořila. (FunDinDung)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Z tohto filmu mám celkovo zmiešané pocity. Športový rozmer filmu (od ktorého som si veľa sľuboval) bol napokon pomerne slabučký a na môj vkus klišovitý. No čo sa týka psychologického rozmeru filmu, ktorý sa zameriaval najmä na odcudzený vzťah otca a syna, tak to ma bavilo oveľa oveľa viac. Ale ako syn Wes, tak aj otec Dean, boli v podstate rovnakí egomaniaci a búrliváci, ktorí sa akosi nevedeli ovládať. Takže to bolo napokon zajedno... Film celkovo hodnotím ako priemer, hoci keby sa na tom scenári viac popracovalo, mohlo to byť aj odosť lepšie. 3* ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Až tak tragicky by som to nevidel. Už Pavel1000 svojou sedemnásťtisícou paťhviezdicou ma presvedčil, že nemusí ísť o márny film a naozaj takým nebol. Vcelku zábava, béčkovo to sype, vyskytnú sa aj trápne momenty bitky syna s otcom a otecko sa rozplače sťaby pupuš, ale stále sa to dá zvládnuť, hoci Kej Džej Apa dostal veru apovský ksicht a pôsobí dosť mentálne retardovane. Napriek tomu však Maiu Reficco dostal a aby dostala svojho mena, opakovane ju refikol. ()

Reklama

Talita1 

všetky recenzie používateľa

Netušila som, že sa z tohto filmu o motorkách vykľuje celkom dobrá dráma o vzťahu otec-syn. Mladý Wes chce závodne jazdiť, to je jediné, po čom túži. Pomôcť mu má otec, ktorý ho v detstve opustil a žil len pre svoju športovú kariéru. Kariéra mu však nevyšla a z neho sa stáva zatrpknutý egoista so svojráznym pohľadom na život. Akčné scény z okruhu sa striedajú s dialógmi a vzduch sa vyčistí až po hádke otca so synom. "Mne už viac neublížiš. Čakal som na teba každú jednu noc." Páčila sa mi aj romantická linka medzi Wesom a Camillou. Herci boli príjemní, hudba dobre zvolená a sympatická bola aj postava staršieho Abla, ktorý mal zdravý sedliacky rozum: "V tomto športe pôjde po tebe veľa ľudí. Neporazíš ich päsťami, ale schopnosťami." V drsnom svete motoriek sa nepohybujem, tak prečo ma ten film tak bavil? ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ty motocyklové závody bylo to nej, co na tomhle filmu můžu vyzdvihnout. Jinak pitomý obsazení. Apa je těžce nesympatickej herec, stejně jako Erik Dane. A nejprve se naserou, aby se za hodinu omlouvali. Když si třeba vzpomenu na Bouřlivé dny, to byla pane jízda. Ne jak tohle skoro nic. 30%. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Wess je chlapec, ktorý jediné čo vie a v čom je dobrý je jazda na motorke. Chce sebe aj všetkým naokolo dokázať, že má na to aby sa stal profesionálom. Na to ale potrebuje mentora a tak vyhľadá svojho otca, ktorý ho opustil ešte ako malé bábo aby sa spolu stali majstrami MotoGP. Herecké obsadenie: Vedľajšie úlohy sadli v kaste dokonale ale ten hlavný hrdina v podaní K.J. Apu (čo to je do riti za meno?) nemá vôbec emóciu, ktorú by som v tejto dramatickej rovine očakával. Prevedenie: Hlavným kameňom úrazu nie je scenár ani vizuál ale to, že sme všetko toto už raz videli. Nulová dávka originality zráža film do kolien. Všetko je predvídateľné a statické. Pocity: Film má silnú ale napriek tomu okukanú tému a finálna emócia sa ku mne nijako nedostavila. Ale pozeralo sa na to dobre. Nehltal som každý záber ale nijako haniť to tiež nemôžem iba príjemná kratochvíľa. Pridaná hodnota: Niečo pre milovníkov dvojkolesových strojov ale bez hlbšej emócie. 55% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa od júna 2022 v Atlante. (Arsenal83)

Reklama

Reklama