Reklama

Reklama

Scott (Scott Mechlowicz) práve zmaturoval, ale v ten istý deň sa s ním rozišla jeho priateľka Fiona (Kristin Kreuková). Na večierku sa Scott opije a pošle nie práve lichotivý mail svojmu nemeckému kamarátovi, s ktorým si píše už dlhší čas. Potom však zistí, že Mieke je vlastne dievča, čo vyzerá ako riadna sexbomba, ktorá chcela za Scottom pricestovať. Po nelichotivom maile sa však Mieke nahnevala a už nemá žiadny záujem Scotta ešte niekedy vidieť. Scott sa rozhodne zachrániť vzťah za každú cenu. A tak sa vyberie naprieč Európou spoločne so svojím kamarátom Cooperom (Jacob Pitts) a dvojčatami Jamiem a Jenny (Travis Wester, Michelle Trachtenbergová). Začína sa strastiplná cesta do Berlína, ktorá vedie cez futbalový Londýn, romantický Paríž, mesto voľnej zábavy Amsterdam, pápežský Vatikán, ale aj cez Bratislavu, ktorá vyzerá ako susedne mesto Černobyľu až do Berlína. Bude však mať Mieke záujem so Scottom sa stretnúť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (855)

2Pac odpad!

všetky recenzie používateľa

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Nejlepsi je stejne ten kontrast - na Slovensku je spina, hnus, lidi tam zijou jak zvirata X milovana Mieke bydli v panelaku v Nemecku, ktery je ale ve skutecnosti toceny kousek od toho hroooozneho Slovenska - v Praze na Andelu... Kdybych to skatulkovani v prubehu celeho filmu nebrala jako nadsazku, hned by to putovalo do kolonky odpad :) Scotty doesn't know! ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Hanbím sa za to, ale väčšinu filmu som sa výborne bavil. Podobne ako v Hosteli, aj tu z toho nakoniec ako najväčší blbci vychádzajú tí Američania. Ale tento ich pohľad na Európu má aspoň nadhľad a vtip, navyše vedľajšie úlohy sú náramne šťavnato obsadené (Vinnie Jones ako šialený anglický hooligan, Lucy "Xena" Lawless ako drsná amsterdamská domina). Samozrejme najviac som sa bavil na Bratislave ("Vlak do Berlína odíde čoskoro. Už staviame železnicu."; "Dostal som štvrť dolára sprepitné! A teraz si otvorím vlastný hotel!!!"). ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Takova ta klasicka teenagerska komedie a v tomhle zanru patri Eurotrip k tem lepsim. Navic taky prekvapi, ze je ve filmu spousta nadavek a nahoty a zaroven potesi, ze tu nejsou zadny nechutnosti a vetsina forku, i kdyz stupidnich, je fakt vtipna. Herci jsou v pohode, nic extra, ale staci to, ale jednoznacne nejlepsi je Vinnie Jones, sceny s hooligans nemaj chybu. Navic diky castemu meneni mista deje, narezovy hudbe, hodne dobrejm napadum spojenejm z ruznejma castma Evropy (kdy se jednak neco o statech dozvime, ale hlavne jsou vyuzity typicky znaky te ktere zeme) a kratky delce film ani na okamzik nenudi a je to neskutecne vtipna jizda. Par hluchejch momentu se tu sice najde, ale to je detail. Vahal jsem mezi 4* a 5*, ale nakonec davam 4*, ale to nic nemeni na to, ze jsem se skvele bavil. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, tohle ušlo. Film splnil svůj účel komedie. Příběh je zde sice velmi jedoduchý a nedává často moc smysl, ale několikrát jsem se zde zasmál. Navíc jsem zde byl několikrát překvapen zda to není český herec a ejhle. Ona tu doopravdy hrála spousta Čechů a Slováků. Dalším překvapením byl Matt Damon, kterého jsem tu tedy fakt nepoznal a musel jsem si vygooglit kde teda byl. ,,Scotty doesn´t know" ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (32)

  • Viacero scén filmu má dve verzie, väčšinou ide o scény obnažovania, s plavkami alebo spodným prádlom. (dobso)
  • Kapela, která hraje písničku "Scotty Doesn´t Know", ji také sama napsala a nazpívala pro soundtrack. (HappySmile)

Reklama

Reklama