Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (357)

Reckon odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle jsem byl donucen sledovat v autobuse, když jsme jeli se školou z Londýna. Naštěstí mě před tou komediální smrští zachránila knížka a mp4. Viděl jsem pouze už asi "legendární" scénu tzv. toaletovou (nechcu být sprostej). Je mi skoro líto kamaráda, který seděl vedle mě a měl pouze hudbu na pomoc, takže to v něm zanechalo hluboký zážitek. (1/10) Ta jedna je za odvahu tohle natočit. ()

Kejdlo 

všetky recenzie používateľa

Cítil jsem se jako otloukánek. Bum Bum Bum a zpamatoval jsem se až na konci. Někdo to rád blond je jen další z nablblých amerických komedií, které jsou vtipné jen na té nejzákladnější úrovni. Pidihajzlík od stejných tvůrců byl sice taky dementní ale zároveň taky směšný. Tohle bylo jenom dementní. 3/10 ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že táto snímka má ambície útočiť len na naše nižšiu city. Na hlavných hrdinov v ženskom vydaní nie je pekný pohľad, zápletka notoricky obohraná a vtipy šité na mieru hlavne pubertálne postihnutým jedincom. Napriek tomu ma niekoľkokrát pobavil ako vždy skvelý Terry Crews a dokázal tak spríjemniť koniec môjho pochmúrneho dňa. A to nie je málo. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Už to píšem takmer všade, ale toto nie je komédia. Toto je nejaká snaha o paródiu, alebo o komédiu, ktorá je dosť nepodarená ... Keby ten film mal aspoň prívlastok rodinný tak by som sa na neho díval ešte ako-tak podarený film. Ale akčné, alebo krimi komédie to majú vždy dosť ťažké ... Oceňujem snahu Keenena Ivory Wayansa, a keby tam nebolo jeho meno by som uvažoval ešte o krutejšom hodnotení. Bohužiaľ, nudil som sa ... Sorry :). ()

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

//"50 TISÍC DOLÁROV! CASH!!"// Toto sa nedá normálne hodnotiť. Dlho som odolával, ale nakoniec som po silnej intervencii podľahol a s ešte silnejšími predsudkami som sa rozhodol obetovať hodinu a pol života tomuto.. ehm.. filmu. Výsledok bol nad očakávania! Hlavne asi preto, že moje očakávania boli fakt dosť nízke. Celkovo som sa bavil, nebola to taká tragédia, ako som si myslel. Niektoré scény mi v pamäti utkvú (a niektoré tam utkvú bohužiaľ) ale priemer to teda je. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (13)

  • Seriál v několika případech připomíná film Někdo to rád horké (1959) – dva muži převlečení za ženy; muž vydávající se za ženu, do kterého se vášnivě zamiluje jiný muž; muž převlečený za ženu, který se během svého převleku seznámil se ženou, kterou se snaží získat. Na to také odkazuje český překlad názvu filmu. (Ganka)
  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)
  • Když jdou bratři vyzvednout sestry Wilsonovy na letiště, z venkovního záběru je vidět, že se jedná o Mezinárodní letiště v Palm Beach na Floridě. (HappySmile)

Reklama

Reklama