Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komédia vychádza zo skutočného štrajku profesionálnych futbalistov  v r. 1987. Majiteľ tímu pozve bývalého trénera NFL, aby dal dokopy a koučoval náhradný tím. Zídu sa v ňom rôzne "existencie"... (TV Dajto)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (177)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02], ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Americkému futbalu vôbec nerozumiem, je pre mňa španielskou dedinou a to aj napriek tomu, že s touto tématikou mám už niečo napozerané. Naviac ako správneho Európana ma to ani nebaví, priznávam. Ani dejová linka tu nie je extra pútavá, osudy všetkých zúčastnených ma výraznejšie nezaujali, no nemôžem ani tvrdiť, že by som sa nudil. Vlastne to bol celkom príjemne strávený filmový čas. Z veľkej časti to má na svedomí úžasná atmosféra a slušné herecké výkony. Športové scénky zo zápasu boli tiež celkom napínavé a divácky atraktívne. Na slabší nadpriemer to preto stačí. 70/100 ()

Reklama

fishki 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný film. Hlavne pre tých pár šťastlivcov, ktorí vedia, že fotbal nie je iba bezhlavé vrážanie sa jeden do druhého. I keď si väčšinu robili "prdel" z môjho miláčka ANY GIVEN SUNDAY (rovnaká hudba, niektoré scény) a v úlohách trenérov boli dokonca offensive koordinátory z ANY GIVEN SUNDAY, táto pohodová komédia s perfektnými hercami a s veľa vtipnými scénami sa naozaj oplatí pozrieť. Geniálne charaktery so super hláškami. Prekvapením bola účasť slávneho fotbalového komentátora Johna Maddena. ()

Ilicka 

všetky recenzie používateľa

Hodnotíce rozumem bych nešla nad 4, tento film "pouze" naplňuje škatulku sportovního filmu, ale vzhledem k tomu, že tady se hraje srdcem, i já se podřídím. Super sportovní komedie, správně nervácký střih a soundtrack. Velmi neotřelé vtipy, taneční čísla a naplněná klišé. Navíc jsem se už dlouho u komedie upřímně nezasmála. Na první zhlédnutí za plný počet bodů. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Typická športová komédia s jednoduchým, predvídateľným dejom, jasne rozdelenými kladnými a zápornými postavami a nejakým tým morálnym posolstvom. Aj napriek neskutočne gýčovému záveru som sa väčšinou celkom dobre bavil. Takže keď si chcete pozrieť niečo, pri čom by ste mohli vypnúť mozog a trochu sa zasmiať, je toto ten správny film. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (15)

  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)
  • Nějakou dobu se uvažovalo o pokračování. K jeho realizaci však nikdy nedošlo. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama