Reklama

Reklama

Bláznivá vianočná dovolenka bratranca Eddieho

(TV film)
  • Česko Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (viac)

Obsahy(1)

Bratanec Edward „Eddie“ Johnson (Randy Quaid) opúšťa svoje doterajšie zamestnanie v nukleárnom výskume tesne pred Vianocami. Keď ho napadne laboratórna opica, šéf ho pošle i s celou rodinou oddýchnuť si o Južného Pacifiku - v nádeji, že ho Eddie nebude žalovať. Lenže namiesto v tropickom raji sa všetci ocitnú na opustenom ostrove ako stroskotanci! A Eddie musí celej svojej rodine dokázať, že si ako správny chlap vie poradiť i v takej nečakanej a nepríjemnej situácii, akou je táto... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (44)

Niles 

všetky recenzie používateľa

Z veľmi vydarenej a vtipnej prázdninovej série s rodinou Griswoldovcov vybrali toho najväčšieho blbca a natočili s ním samostatný film. Avšak on je dobrý len na občasné doplnenie Clarka Griswolda a vtedy je jeho správanie aj vtipné. Keď má sám utiahnuť celý film, hraničí to s trápnosťou. Pozerať celý čas na dôsledky jeho nízkej inteligencie nie je až také zábavné. Tento film si nezaslúži niesť v názve Christmas Vacation, s Vianočnými prázdninami to má spoločné akurát Randyho Quaida. ()

Pan.Antonin 

všetky recenzie používateľa

Vánoční dovolená s bratrancem Eddiem, nakonec nedopadla tak černě jak predikovalo čsfd, ale musím uznat, že s Clarkem Griswoldem jsem na dovolené jezdil daleko raději. Eddie sice umí skvěle lovit divočáky, předbíhat ve frontě na letišti a přistávat s hydroplánem, ale jeho ztřeštěný humor nejlépe funguje v kontrastu s "normálním" Clarkem Chevyho Chasee. Tenhle snímek sice úplně neurazí, ale zábavnost prvních čtyřech dílů je ta tam. Slabší dvě hvězdy. P.S. Potěšil návrat postavy Erica Idlea ze dvojky. ()

Reklama

Johny203 

všetky recenzie používateľa

Kto čaká nové Vianočné prázdniny, bude sklamaný, a kto čaká dobrý Vianočný film, asi tiež. Po krátkom úvode na prekrásnom, zasneženom, Americkom predmestí, sa dej presunie na tropický ostrov, čo je samo o sebe dosť antiVianočné. Atmosféra najkrajších sviatkov roku je teda fuč nieje  to však také zlé ako napovedá hodnotenie a film celkom rýchlo ubieha. Pôvodná Audrey (Prázdniny v Amerike) vyzerá skvelo, rozhodne nie na to že mala blízko pred štyridsiatkou. ()

sharky 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší postava ze série o rodince griswaldových se dočkala vlastního filmu o vánocích strávených na pustém ostrově. Film má (obzvlášť na začátku) pár hodně vtipných míst, ale humor se místy vytrácí a zamotává do ojetých klišé bez špatky nápadu až se celý film nakonec utápí v moři průměru. (potěší výborný dabing) ()

Shredder 

všetky recenzie používateľa

Niekto si zmyslel, ze zobrat vtipnu postavicku z uspesneho Christmas Vacation, natocit s nou vlastny film za par drobnych a prizivit sa na nazve bude dobry napad. Ten niekto vsak asi nema v hlave vsetkych kolieska pohromade, lebo co vzniklo naozaj nema uroven. Nielenze si nenavodite vianocnu atmosferu, ale pravdepodobte sa ani nezasmejete a keby tato zlatanina bola este o vlasok horsia hodnotil by som ju - odpad! ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama