Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prepustený novinár, z ktorého sa stal reklamný textár, krásna nešťastná manželka, manžel - zločinec, dvaja gangstri, ktorých prenasleduje smola, dvaja frustrovaní nájomní vrahovia, traja mladiství, ktorí sa snažia zabiť jeden druhého striekacími pištoľami, dvaja zmätení policajti, dvaja hip-hopoví agenti FBI, okúzľujúca peruánska slúžka, dobromyseľný tulák žijúci na strome a halucinogénna ropucha. A kufrík s bombou, ktorý sa objavuje na tých najneočakávanejších miestach. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (113)

Falko 

všetky recenzie používateľa

70%. Toto bola tak uletena komedia, ze jej proste musim odpustit nerealne situacie, hlavne s tou bombou na letisku, inac nazvanou drvic odpadkov. Mnoho postav, ktore sa dostanu do virusu nedorozumeni a chaosu ma pobavili tak, ze musim dat stvrtu * a cudujem sa, ako ma mohla tato blazniva komedia s hviezdnym obsadenim obchadzat az 8 rokov... 17.10.2010 _______ Tim Allen - (Eliot Arnold) +++ Rene Russo - (Anna Herk) +++ Stanley Tucci - (Arthur Herk) +++ Tom Sizemore - (Snake Dupree) +++ Johnny Knoxville - (Eddie Leadbetter) +++ Dennis Farina - (Henry Desalvo) +++ Jack Kehler - (Leonard Ferroni) +++ Ben Foster - (Matt Arnold) +++ Zooey Deschanel - (Jenny Herk) +++ Jason Lee - (Puggy) +++ Produkcia: Barry Sonnenfeld +++ Hudba: James Newton Howard +++ Nemecka Cinema - 75% ()

TomasKotlant 

všetky recenzie používateľa

Po perfektních cca 20 minutách přichází menší rozpaky až se z toho stane prvoplánová komedie. Závěr to zas trochu pozdvihnul, ale očekávaní ze začátku to naprosto nenaplnilo. Puggy je jednou z nejzajímavějších postav co jsem kdy ve filmu viděl, bohužel nedostal moc prostoru a v druhé polovině z něj udělali šaška. Celá hlavní zápletka s bombou mi přišla hodně ubohá, kdyby se ve filmu místo ní více rozvinuly jednotlivé postavy, líbilo by se mi to o dost víc. *** Ve zkratce: Jsem Puggy. Žiji na stromě. ()

Reklama

Skleni 

všetky recenzie používateľa

Skvelé prekvapenie. videné náhodou v televízií. Film s úžasným dejom ako priam od Guya Richieho. S perfektným (ako vždy) Timom Allenom. So super scenárom a mojim obľúbeným rozprávačom. S klasickou americkou kamerou v komédiách. Strihom a fotografickými pasážami. Neuveriteľné ako takáto,m ináč kravina vie zabaviť a zahriať na srdci. To sa mi stalo. spomenul som si totiž na starí dobré komédie. 83% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Áno, film chytil veľké problémy, pretože bol vydaný v nevhodnom čase. No ale kto mohol predvídať pád dvojičiek, že? Inak pohodová, bláznivá komédia, naozaj hlúpa a práve preto sa dá zasmiať, pričom prvky sú Tarantinovské až Ritchiovské. A je tu aj debut Sofie Vergary, ktorá si lepší začiatok hollywoodskej kariéry nemohla ani želať. Normálne jej ocmúľali prsty na nohách, čiže jazyková pedikúra ako lacné riešenie v jej pozícii peruánskej služky, chytro vyriešené. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Příjemná a svěží komedie, i když zde používaný humor je celkem laciný a vychází ze spousty šílených a bizardních scén, které jsou na sebe nalepeny. Ze začátku mi vadily ty záseky filmu, kdy hlavní postava komentuje probíhající události a nebo představuje další postavy. Ale nakonec mi i to přišlo vtipné. Ani mě nebránilo nic v tom, abych filmu věnovala pět hvězd. Mě to prostě sedlo. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (10)

  • Film měl mít původně premiéru koncem roku 2001. Kvůli teroristickým útokům z 11. září byla ale premiéra posunuta na duben 2002. (montana_cz)
  • Arthur Herk (Stanley Tucci) si pri svojich halucináciách predstavuje producentku a herečku Marthu Stewart, v knihe si predstavoval Elizabeth Dole (bývalá ministerka dopravy Spojených štátov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama