Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer Allieghieri (Madeleine Stoweová), ktorá nedávno zistila, že je dcérou najväčšieho mafiánskeho bossa Angela (Anthony Quinn), sa po jeho zavraždení najatým vrahom rozhodne vykonať pomstu. V jej úsilí po nemilosrdnej odplate jej pomáha a zložitou cestou neľútostného vyrovnávania si účtov ju sprevádza oddaný, verný a spoľahlivý bodyguard jej otca Frankie (Sylvester Stallone). Je len otázkou času, kedy medzi Jennifer a Frankiem vzplanie ľúbostný cit a vášnivo sa do seba zaľúbia... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (162)

kikikrikri 

všetky recenzie používateľa

Chvilkama utrpení a zachvíli zas legrace. Kdyby měl Angelo lepší scénář a ne tak děsnou herečku v hlavní roli, byl by v pohodě. Stallone měl dostat víc prostoru a pořádnou partnerku (s normální hladinou hormonů). + eště trochu akce, vynechat trapnou pasáž jak si Jeniffer vezme za manžela mafiána a později ho zabije tim že se svlíkne a víc nebezpečí ze kterýho by ji Sly pokaždý zachránil. (Vim že to nebyli Expendables, ale akce tam bylo opravdu co by se za nehet vešlo) Když vezmu v potaz jen ty dobré momenty a mínus za to že bych zbytek předělala tak dávám 3*. Ani nevim proč, protože to je na **. (Ta * navíc asi za nostalgického Slye.) ()

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Romantická komédia s mafiánskym podtextom, kde sa to s humorom príliš nepreháňa, akcie je tu skromne a vôbec sa to všetko tak trochu vleče. Stallone hrá to na čo má, Quinn si príliš nezahrá a Stowe je skôr otravná. Ideálny film na situáciu, ako je nočná služba alebo absolútny nedostatok inej možnosti ako stráviť čas. ()

Reklama

HomeAlone 

všetky recenzie používateľa

Po prvom zhliadnuti by som tomuto filmu nedal viac ako 50% , no dal som mu druhu sancu a od vtedy som ho videl uz viackrat a tento film si ma ziskal . Ma to velmi dobre temto , nechyba tomu nadhlad , humor miestami prechadzajuci az do cierneho humoru , no a v skratke to ma vsetko co dobry film ma mat . ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Vzpomínáte si na tu komedii kolem roku 1991 ... Oskar se jmenovala. Sylvestr Stallone zavzpomínal na úspěch své mafiánské komedie a střihl si roli bodyguarda mafiánského šéfa, a po jeho smrti také bodyguarda jeho dcery (která ovšem neví, že je dcerou onoho "Kmotra"). Nevím jak někdo může v tomto filmu shledávat thriller či akci .. podle mě je to čistokrevná komedie (souhlas s MacGyverem že mohli přitlačit na černém humoru). Skvělé dialogy ("Máte DVD přehrávač?" "Byl střelen" "Hmm, dneska se hodně střílelo"), perfektní (ani jsem nevěřil, že tohle někdy řeknu) Sylvestr Stallone (scéna kdy učí Madeleine chodit jako ženská je bombastická), Madeleine to moc moc moc sluší a jen škoda, že více prostoru nedostal Anthorny Quinn. K tomu perfektně ladící hudba Billa Contiho. Nemůžu než doporučit (ještě jednou bacha .. není to akční film!) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $17miliónovTržby Celosvetovo $1,038,000║ Na moje prekvapenie to celkom ušlo, nič prevratné sa samozrejme nekonalo ale v rámci možností to zaujalo, Stallone a Madeleine Stowe boli fajn, občas pobavili nejaké tie úlety aj príbehové odľahčenie sadlo. /55%/ ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama