Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer Allieghieri (Madeleine Stoweová), ktorá nedávno zistila, že je dcérou najväčšieho mafiánskeho bossa Angela (Anthony Quinn), sa po jeho zavraždení najatým vrahom rozhodne vykonať pomstu. V jej úsilí po nemilosrdnej odplate jej pomáha a zložitou cestou neľútostného vyrovnávania si účtov ju sprevádza oddaný, verný a spoľahlivý bodyguard jej otca Frankie (Sylvester Stallone). Je len otázkou času, kedy medzi Jennifer a Frankiem vzplanie ľúbostný cit a vášnivo sa do seba zaľúbia... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (162)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $17miliónovTržby Celosvetovo $1,038,000║ Na moje prekvapenie to celkom ušlo, nič prevratné sa samozrejme nekonalo ale v rámci možností to zaujalo, Stallone a Madeleine Stowe boli fajn, občas pobavili nejaké tie úlety aj príbehové odľahčenie sadlo. /55%/ ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Ako som sa veľmi na film tešil, tak ma veľmi sklamal. Od Slya som čakal viac, herecké výkony boli katastrofálne. Film ma nudil pomerne dlhú dobu. Je to nepodarený a nedotiahnutý film plný klišé. Nič originálne alebo pamätné. Keby aspoň jedna scénka stála zato, ale kde nič, tu nič. Až ma mrzia peniaze čo som utratil za originálku. Ledva 40%. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Od Stalloneho je tento film trochu krokom vedla. Akcna komedia s kotkodakajucou Madeleine Stowe a pokus o ćharakterne herectvo sa snaziaceho Stalloneho fakt nie je moja salka kavy. Stallonemu proste najlepsie sedia roly drsnych chlapikov s hrubym hlasom a najlepsie po zuby ozbrojenych. Anthony Quinn to potom uz nijako nezachranil. Ten zaver snad uz viac pokazit neslo. 42 % ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Taková mile ležérní a vcelku pohodová záležitost. V některých situacích si počíná přece jenom trochu nemotorně, ale její úmysly jsou čisté. Potřebovala jen trochu času, nic víc. Měla se zastavit - jen na chvilku ... v klidu si promyslet všechny své kroky - a při té příležitosti některé hrany obrousit a jiné naopak naostřit. Potom se mohla zase vrátit na scénu ... extravagantní, svůdná a přitažlivá. Její škoda - že to neudělala ... že nám (ani sobě) nedala šanci. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Taká menej typická Stallonovka, ktorá ma ale bavila. Príbeh o mafiánoch, drsný Sly (aj keď bohužiaľ bez Rímskeho), pekná Madeline Stowe a k tomu fajn humor na odľahčenie a príbeh, ktorý je stále zaujímavý až do konca. Nič prevratné, ale je to jeden s tých filmov, kde si vás Stallone získa zo svojou charizmou. 65% - 3* ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama