Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uzavretá teenagerka Megan sa spolu so svojou spoločensky založenou matkou po smrti otca sťahuje do nového mesta. Dom, ktorý kúpili má medzi starousadlíkmi zlú povesť - povráva sa totiž, že v ňom prebývajú temné sily. Predchádzajúci majitelia z baráku zabudli odviesť veľké starobylé zrkadlo, ktoré dievčinu zvláštnym spôsobom priťahuje a preto sa rozhodne si ho ponechať. Megan sa vďaka svojmu excentrickému výzoru a čudáckemu správaniu po nástupe na miestnu strednú školu okamžite stáva terčom posmeškov zo strany niekoľkých tunajších študentiek, ňou nenávidené osoby však postupne začne stíhať séria podivných nehôd a Megan začína tušiť, že tieto nevysvetliteľné udalosti majú priamy súvis s tajomným zrkadlom v jej izbe. (Karamanlis)

(viac)

Recenzie (27)

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý horor o odstrčenej outsiderke, ktorá sa presťahuje do cudzieho mesta, má problém nájsť si priateľov a spriahne sa s démonom. Megan až neprirodzene vyčnieva z radu postáv, nosí veľké klobúky a ťažké čierne kabáty, zatiaľčo ostatní chodia v krátkych rukávoch. Keď začínajú pribúdať vraždy a nie je potrebné upozorňovať o koho ide, Megan sa už oblieka normálne. Aké priehľadné! Myslím si, že bez tejto prvoplánovosti by sa film pokojne zaobišiel a možno by som mu v tom prípade dal aj viac bodov. Príbeh má svojskú atmosféru, plynie vláčne a postupne vťahuje do deja. Ako správny démonický horor v úvode názorne naznačí, čo bude nasledovať. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Povedený teenagerský horor, který balancuje na hranici slasheru a haunted house/okultismu. Mám z tohoto kousku dobrý pocit, protože není scénáristicky laciný a má ve spoustě momentů svůj styl. Body count ujde, jednotlivé "něšťastné náhody" jsou nepříjemné, zato příjemně rozložené do stopáže, takže za mě spokojenost. 70% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

No tý vole! Všichni zbystřit, tohle je fakt super! Velmi sympatický teen horor s vynikající zápletkou, skvělými herci, obzvlášť ženské obsazení je super, vysokým bodycountem, slušnou dávkou brutality a s velmi silnou atmosférou. Tenhle horor obsahuje spousta krásných hororových scén, scéna v koupelně je jedna z nejpřekvapivějších a nejzajímavějších scén v hororu vůbec. Nepamatuji se, kdy jsem naposled viděl tak parádní a zábavný horor od Fakulty. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V celej svojej podstate ide o akúsi verziu CARRIE s druhého kolena. Škaredá ( aspoň pre nadutých narcisov ), opovrhovaná a nechápaná teeneagerka, mstiaca sa svojim rovesníkom za ich škodlivé správanie, poprípade nespĺňajúce jej ( vysnené ) požiadavky. A to všetko za pomoci rozprávkového(?) zrkadla. Na snímku je zreteľný dátum pôvodu, má tú saciu atmosféru doby prelomu 80. a 90. rokov, kedy sa každá takáto vecička stala aspoň na chvíľu udalosťou. MIRROR MIRROR je jej dôstojný zástupca. ()

cjmafia 

všetky recenzie používateľa

Dokoukáno sice až na třetí pokus, ale slabší trojhvězdí si tento snímek zaslouží. Je to ten takový klasický horůrek z ranných devatesátých let, který v dnešní době ničím nepřekvapí, ale spíše nostalgicky potěší. Osobně bych přivítal démona samotného, než posedlost, ale s tím nic nenadělám. Gore scény nejsou špatné, vana a sprcha vedou. Potěší ještě konec, který byl pro mě docela nečekaným. 5,5/10. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama