Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam (Brendan Fraser) sa narodil v protiatómovom kryte, ktorý si kedysi postavili v záhrade jeho geniálni rodičia, vystrašení studenou vojnou. Calvin Webber (Christopher Walken) a matka, vzorná domáca pani Helen (Sissy Spacek) na prvý pohľad bizarnému rozhodnutiu ich priviedla havária a následný výbuch lietadla na ich pozemku. Túto udalosť považovali za útok taktickými zbraňami. Adam bol vďaka tomu tridsaťpäť rokov vychovávaný v podzemí. Myslel si, že je jedným z mála pozemšťanov čo prežili. Teší sa, až rádioaktivita vonku poklesne pod životu nebezpečnú hranicu a on bude môcť vyjsť von... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (327)

Pat.Ko 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavná komédia s romantickým naladením. Tento film som si pustil úplnou náhodou a popravde som nemal veľkú chuť si to pozrieť, možno práve preto sa mi tento film páčil, lebo som od neho nečakal niečo extra. Ale musím povedať, že Fraser v úlohe naivného muža bol celkom dobrý a Alicia Silverstone bola tu prekrásna, a jej výkon nebol najhorší, ale mohol byť o niečo lepší. Niektoré scénky sa celkom vydarili, pri ktorých sa určite zasmejete, no je tu viacej tých scénok, nad ktorými sa skôr usmejete. Od tohto filmu nečakajte niečo extra a určite vás pobaví. 7/10. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Výstižný název. Adam se narodil v protiatomovém krytu, který jeho otec před strachem ze studené války postavil na zahradě. Brendan Fraser v roli mladíka nezkaženého a nepolíbeného. Snaží se dohnat, co se dá a taky to dožene.Je sladký a okouzlující. Ta jeho taneční kreace v baru byla super. Sissy Spacek neustále pijící šampaňský koktejl. "Kdo si?" "Matka" "Je to matka". Výborná oddechovka se zajímavým nápadem. ()

Reklama

Paity 

všetky recenzie používateľa

Pro mne osobn velmi milé překvapení. Miloučká a fešná Alicie Silverstone po boku Brendna Frasera vůbec nezapadla, ale naopak rozkvetla. Osobně mám nejraději scénu s tancováním. Je to sice spíše taková romantická oddychovka por dva, když venku prší, ale to neznamená, že by to člověk nemohl zařadit do filmotéky. ()

LadyDevil 

všetky recenzie používateľa

Zvláštní nápad, jak natočit film - o klukovi, co zamrznul v určtiý době a pak se musí smiřovat s okolním světem, co je x let napřed...je krásně ukázaný, jak je nezkaženej a čistej, pro okolí působící skoro jako mentálně na jiný úrovni. I když je do toho zamotaná "náhodná" láska, není to až tak kýčovitě, takže to skousávám. Navíc se mi líbí proměna cukrárny a lidi, co jí potom už v pozměněný podobě obývají:-D Konec je taky hezky udělanej, takže dávám pěkný tři hvězdičky, pohodovej filmeček..:-) ()

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

Velmi zábavná a romantická komedie o tom, jak v 60. letech spadne letadlo na dům Webberových, kteří jsou přesvědčeni, že to byl atomový útok. Po 35 letech se jejich synek vydává na nákup zásob do úplně jiného světa, kde potkává svoji lásku. Od doby, co se hlavní hrdina "vynoří" na povrchu, se mi to moc líbilo, hlavně jak poznává svět, který předtím neznal. A strašně moc se mi líbila scénka v baru, kde to rozvalí na tanečním parketu. Ale výborných scén je tam daleko víc. Brendan Fraser zahrál nechápajícího človíčka úžasně. A výborní byli i ostatní: Walken, Spacek a Silverstone. Pro mě minimálně 4*. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (22)

  • Když vyjde pan Webber (Christopher Walken) po 35 letech z úkrytu, potká prostituta transvestitu, který mu řekne, že jak se zpívá v písničce, vesnický kluci přežijí. Jde o písničku "A country Boy Can Survive" od Hanka Williamse. (don corleone)
  • Všechny kartičky basebalistů, které mají ve filmu značnou hodnotu, jsou pouze repliky, které by stály jen pár dolarů dohromady. (don corleone)

Reklama

Reklama