Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam (Brendan Fraser) sa narodil v protiatómovom kryte, ktorý si kedysi postavili v záhrade jeho geniálni rodičia, vystrašení studenou vojnou. Calvin Webber (Christopher Walken) a matka, vzorná domáca pani Helen (Sissy Spacek) na prvý pohľad bizarnému rozhodnutiu ich priviedla havária a následný výbuch lietadla na ich pozemku. Túto udalosť považovali za útok taktickými zbraňami. Adam bol vďaka tomu tridsaťpäť rokov vychovávaný v podzemí. Myslel si, že je jedným z mála pozemšťanov čo prežili. Teší sa, až rádioaktivita vonku poklesne pod životu nebezpečnú hranicu a on bude môcť vyjsť von... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (327)

Diamant 

všetky recenzie používateľa

Veľa krásy je okolo nás. Vieme sa z nej ešte tešiť, alebo ju už berieme ako samozrejmosť?! Nadchneme sa ešte pri pohľade na slnečnú oblohu? Sme Bohu vďačný za všetky tieto dary? Aj tieto otázky nám môžu prísť na um pri pozeraní zaujímavého filmu, ktorý vysoko vyzdvihuje hodnotu rodiny a slušnosť. ODPORÚČANÁ PRÍSTUPNOSŤ: Od 15 rokov. ()

Mr.Floyd 

všetky recenzie používateľa

Keď som si prečítal v programe o čom to bude, neveril som vlastným očiam. Rodina si vybudovala v šesťdesiatych rokoch protiatómový kryt zo strachu pre vojnou a nevyliezli z neho skoro 40 rokov! Tak tomu sa hovorí originálny námet. Musel som to vidieť a poviem vám, že som rozhodne nezostal sklamaný. Prvky komédie, romantiky a drámy sú ideálne vyvážené a spolu s hlavným hrdinom, ktorý nevie nič o modernom svete tvoria pozerateľný a príjemný celok. Jednoznačne tá správna voľba na odpoludnie strávené s rodinou. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Americký režisér Hugh Wilson natočil v roku 1999 snímok "Príchod z minulosti" (Blast trom The Past). Podľa môjho názoru je to hodne nedocenená romantická komédia, ktorá rokmi neprávom upadla takmer do zabudnutia. Čo je škoda. Ja si ju vždy rád pripomeniem a vždy sa pri nej dobre pobavím. Nie len kvôli tej originálnej pseudo post apokalyptickej zápletke, ale aj vďaka veľmi dobre obsadeným postavám v hlavných úlohách. Manželský pár v podaní hereckej dvojice Christopher Walken a Sissy Spaceková je perfektný. Taktiež aj ich dospelý syn Adam, ktorý prvý krát vo svojom živote opúšťa protiatómový kryt, aby nakoniec zistil, že žiadna jadrová vojna sa nekonala, ktorého zahral Brendan Fraser je úžasný. Zvládol zahrať túto rolu očarujúco milým spôsobom. Výborne ku nemu zapasovala aj krásna Alicia Silverstone, ktorá stvárnila jeho partnerku Evu. **** ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Už od suprových úvodních titulků jsem věděl, že mě to bude bavit. Ten film je prostě fajn. Začátek v bunkru je moc hezky udělanej a Christopher Walken se Sissy Spacek jsou geniální manželskej pár. No a nejlepší je, že i Brendan Fraser drží tempo a je fakt skvělej naivní dobrák. Ta romantická linie nezklamala a byla taková příjemně uvěřitelná. Alicia Silverstone byla sympaťačka. Prostě skvělej film na odreagování. ()

flanker.27 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle byla ta nejvíc největší ubohost na poli romantickýho filmu, jakou jsem v posledních dvaceti letech viděl, včetně Nevěsty na útěku a často smrtící Pravé blondýny. Kdysi jsem mluvil s člověkem, kterej pracoval pro distributora a zjišťoval návštěvnosti filmů. Říkal, že tenhle film viděl čtrnáctkrát a už uvažuje o sebevraždě. Měl pevný nervy, já bych to zabalil tak napotřetí... ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (22)

  • Dizajn názvu na obale DVD verzii je odkazom na ikonické logo seriálu Seinfeld (1989). (Pat.Ko)
  • Hlavní postava Adam (Brendan Fraser) - gentleman při vstupu do podniku zadrží Troye (Dave Foley), aby nevstoupil do baru dřív, jak Eva (Alicia Silverstone). Tím měl ukázat, jak se správně chovat k ženám, jenže správně by měl vstoupit dřív muž do baru, aby tak ženu neuvedl do rozpaků, když vstupují do "neznáma". (Kity162)

Reklama

Reklama