Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

Rosana 

všetky recenzie používateľa

Film mě opravdu mile překvapil. Podle hodnocení jsem čekala nějakou trapárnu, přitom to byl milý dobrodružný film a Joe byl skutečně sympatický. Když to tak vezmu, tak v hodině filmu se uděje tolik věcí, že máte pocit, jako by měl film 4 hodiny. Něco jako Forrest Gump. Oproti jiným filmům, kde se příběh cyklí, aby vyplnil celovečerní metráž, je tento film skutečně nabitý vtipnými příhodami tohoto citlivého dobrodruha. Film se mi moc líbil, bohužel konec je tak sladký a jasný, že tam ani jiný dát nejde. Prostě film, který vám dá, co chcete :) ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ľudia my sme pozerali na rovnaký film? Nevznikol nejaký podobný film a jedna polovica, ktorá videla prvý dáva odpady a tá druhá, ktorá videli druhý film hodnotí ****? Bohužiaľ asi nie ... Ja som sa vôbec nebavil, vlastne som sa príšerne nudil. Djkoma napísal, že to na rána stačí, a ja som to pozeral ráno a asi to zachránilo tú jednu hviezdičku, ktorú dám. Film Joe Dirt už v živote nezapnem ! Jedine, že by ma chytili na škripec a mučili by ma. 25% (Pár skvelých vtipov nezachráni film, a navyše tých vtipov bolo minimum). ()

Reklama

ogi1 

všetky recenzie používateľa

Odpočinková komedie pojednávající o Joe Špínovi který se ztratil rodičům při výletu ke Grand Canyonu. Teď se živí jako uklízeč a žije v kotelně no a jednoho dne je pozván do rádia do šou jednoho chlápka který si zve do vysílání podivná individua a zkoumá jejich příběh, no a Joe začne vyprávět svůj životní příběh. Celkově mi příběh přišel na poměry komedie dostačující a poměrně dobrý. S humorem je to tu jak na horské dráze občas pobaví a občas zase u vás zanechá poměrně trapnou pachuť...nouze není ani o fekální humor. Herecké výkony jsou na dobré úrovni a hlavně David Spade v roli Joe Špíny podává hodně slušné herecké výkony a díky němu je i tato postava dost uvěřitelná. No jedná se o poměrně zábavnou odpočinkovou komedii u které musíte vypnout a příjemně se pobavíte mě osobně film hodně sedl a těším se na druhý díl. ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

JimmyMadison 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv většina lidí hodnotí tento film jako odpad, jednou, dvěma, nanejvýš třema hvězdama, nezbývá mi než se odtrhnout od davu a dát filmu plný počet. I když si uvědomuju že je Špinavej Joe naprosto béčková komedie plná narážek, lehce nechutných scén a nevhodných vtipů, je to film jehož účelem je nepřemýšlet ale smát se, a s tímhle úmyslem ho taky produkční společnost Happy Madison stvořila. Joe Špína (alias komik David Spade) vypráví svůj životní příběh v jedné rozhlasové stanici, za účelem najít své rodiče, které v mládí ztratil. Všem příznivcům bláznivých komedií můžu tento film vřele doporučit... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)

Reklama

Reklama