Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenzie (73)

Pat_rick_fan 

všetky recenzie používateľa

Pravdepodobne najlepšia záležitosť z toho množstva juhoamerického balastu, čo kedysi vládol poobednému vysielaniu slovenských televízií, kým žezlo neprebral balast turecký. Najviac cool záporáci (či antihrdinovia?) na meter štvorcový a najprecítenejší dabing ktorý si pamätám (Slávka Halčáková si zaslúži dabérsky Oscar). Ale hlavne: relatívne dobrá gradácia a budovanie napätia počas celého seriálu, čo je pri tých mexických rýchlokvaškách výnimka (hovorí kamarát ktorý to občas pozerával, samozrejme). ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Viem, že niektorí to hodnotili ako "odpad" už len z princípu, lebo je to telenovela, a tento formát má asi viac nepriateľov ako obdivovateľov. No zaujímalo by ma, koľko z tých ľudí videli aspoň viac ako pár minút alebo aspoň 10 dielov - tipujem, že málokto. Pretože táto telenovela bola naozaj výborná, a to nielen svojou zápletkou, osudmi hlavných postáv a pôsobivou atmosférou, ale aj lepším ozrejmením mexických reálií a človek sa popri sledovaní aj dobre oboznámi s tým ako to chodí na kávovníkových plantážiach. Samozrejme, klasické telenovelové črty boli dôsledne dodržané - a tak Láska je po celý čas ťažko skúšaná takmer po celý čas 238 dielov. Pre mňa jedna z TOP telenoviel vôbec. ()

Reklama

habertek 

všetky recenzie používateľa

Pamatuju si jak jsem na toto koukával s mamkou, když to ještě dávali na markíze a bavilo mě to. Teď když to sem tam letmo vidím už mě to nedokáže ničím zaujmout...Námět je určitě dobrý, ale jak už to tak v telenovelách bývá tak to neustálé ,,miluju tě" a za chvíli ,,nenávidím tě..." je fakt trapný!!! A to pořád dokola celých 238 dílů:) ()

mikla 

všetky recenzie používateľa

Začalo to..no začalo to bežne ako každá telenovela...dvaja milenci sa do seba zamilujú..ona je chudobná a on bohatý..postupne sa ona stáva sekretárkou a neskor aj vedúcou jeho firmy..a dej sa vyberie iným spádom...kšefty, drogy, fiktívne vývozy kávy a skvelý Miguel Tejeiros ktorého perfektne stvárnil yborný a neprekonatelný Luis Felipe Tovar- herec ktorý si vyslúžil moj absolutný obiv a obrovský rešpekt..prekonal všetkých ktorý hrali v tomto seriály a o triedu prevršil všetko, čo sa len dalo. To je Ked budeš moja- telenovela plná zvratov, akcie a kšeftov.. ()

MsUtahraptor 

všetky recenzie používateľa

“Já vím, že se chovám jako idiot, ale co mám dělat?” Ona je na svou inteligenci blbá už jenom proto, že ho po pěti minutách nekopla do pr****. On? Hulvát a žárlivé majetnické hovado, alkoholik, běda jí, jak se mu vytrvale nevěnuje. Ten chlap má potřebu pozornosti tříletého a klasické chování domácího násilníka. Stalking, sladká slovíčka, omezování, omluvy, výčitky, vyznání… Dalo by se to použít jako školní pomůcka. Takhle, děti, rozhodně NE! Zbylé ženské jsou buď manipulativní mrchy nebo úplně blbé. Chlapi patetičtí hulváti, co vlastně nepotřebují ženskou, ale chůvu (a souložnici). Jedinou výjimkou je Diegova sestra Daniela a její teplý kámoš Harold (a žádné množství vynucené dějové heterolinky mě nepřesvědčí o tom, že byli skutečně pár), chvílemi babička Inés. Do poloviny sledovatelné jako hra "Kolik stereotypních zvratů předpovíš", později i na telenovelu příliš roztahané, zředěné a překomplikované. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (11)

  • Hříšná láska je remakem kolumbijského seriálu Café con aroma de mujer, jehož autorem je známý scénárista telenovel Fernando Gaitán (má na svědomí mimo jiné i Ošklivku Betty). Obě verze sklidily u diváků takový úspěch, že se příběh dočkal ještě třetího zpracování, tentokrát pod názvem Destilando amor. (cherita)
  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama