Reklama

Reklama

Sám doma 4: Chceme náš dom späť!

(TV film)
  • Slovensko Sám doma 4 (viac)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (240)

Dudek odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že je to až tak hrozné, i když hodnocení některých se rozhodně nedivím. Sám doma 4 je průhledný jak sklenka vody. Nejde tady jen o předvídatelnost děje, ale o celkovou stavbu příběhu. Ploché charaktery, provařené scénky a trapná pointa. Přestože nemá tenhle snímek čím překvapit, a zhlédnout jej podruhé je nejspíš pořádně nudná záležitost, zasluhuje si jednu hvězdičku. Snad se tvůrci poučí a s dalším dílem nepřijdou. Btw návrat starých postav je velmi hloupý nápad. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Časť s poradovým číslom štyri je absolutne najhorším dielom z celej série "Sám doma". Najhlúpejší scenár. Najslabší zločinci. Najnesympatickejší Kevin McCallister. Vôbec to nemá žiadnu atmosféru. Nie je to vtipné. Nie je to zábavné. Je smutné, že takéto lajno sa vezie na vlne dvoch grandióznych vianočných rodinných komédií, ktoré natočil v rokoch 1990 a 1992 režisér Chris Columbus. "Sám doma" a "Sám doma 2: Stratený v New Yorku" sú päť hviezdičkové filmy. "Sám Doma 4: Chceme náš dom späť!" je odpad! ()

Reklama

Mišísek 

všetky recenzie používateľa

Už za co film dostává múnusový body je, že narozdíl od trojky do toho zase tahají Kevina a ne zrovna moc vydařeně. Obměna herců a ještě ke všemu s takovou obměnou kvality... no nic. Kdyby změnili jména, nesnažili se napodobit jedničku a dvojku a udělali z toho spin-off, ještě by to nemuselo být tak strašné jako tohle. ()

Ryuuhei odpad!

všetky recenzie používateľa

O chlup lepší, než následující díl. Ale stejně, proč? Tentokrát to neparazituje jen na názvu, ale i na tématu prvních dvou dílů, takže tu máme staré známé postavy, vč. samozřejmého Kevina v hlavní roli a jakéhosi hybrida Harryho a Marva (tedy, zde se jmenuje zrovna Marv, ačkoliv se vzhledově blíží Harrymu) jako jednoho ze záporáků. Tohle všechno je špatně, takhle by se to rozhodně dělat nemělo. ()

GlaDOS odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento film nemá právo existovat. Herec Kevina absolutně neumí hrát, herec Marva se pořád nějak divně pitvoří, všichni přehrávají, nic nedává smysl. Tohle je prostě Sám Doma z Wishe. Kvalit prvních dvou dílů se to ani trochu nepřibližuje, i když se asi má jednat o stejné postavy. Je vážně zvláštní koukat na film, co má stejné ingredience jako první dva a přesto je výsledek tak špatný, jako z alternativního vesmíru. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)
  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)

Reklama

Reklama