Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenzie (59)

rogerkint 

všetky recenzie používateľa

Jasně, je to drzá vykrádačka Evil Dead, ale s převrácením kontrastu grázlík-sympatický mužský hrdina, stylovou analogií hlavní hrdinky (měnící se z potenciální oběti na akční postavu) s Alenkou v říši divů a prací se všudypřítomnou sexuální tenzí a nezbytnou osmdesátkovou implikací, že v hororu mohou přežít pouze nepíchači.A navíc je to docela zábava. ()

Faustka 

všetky recenzie používateľa

Úžasný béčkový horůrek, obestřený tajemnem, nádherně děsivou atmosférou, démonickou hudbou, zvlášť při Angelině ďábelsky divokém tanečku (to by odrovnalo asi každého), no a když se tam vynoří pán všeho zla v podobě mendéského kozla, a otevře svůj lačný chřtán jako pozvánku na slibně se rozjíždějící Halloweenskou párty, která se jak to tak vypadá vyvíjí všelijak, tak už vím, že tohle sousto má pořádný grády...uf. ()

Reklama

hladass 

všetky recenzie používateľa

No, tak tenhle, v podstatě se dá říct i kultovní snímek, mě nějakým záhadným způsobem až do dneška míjel a musím říct, že až tak moc se nestalo... Neříkám, že je to vysloveně špatný kus, pozdní osmdesátky jsou z něj cítit na sto honů (masky, hudba, scénář), ale debilita a uječenost některých postav (zejména Judy) mi brání dát Night of the Demons více než průměr... Možná kdybych viděl film v dětských letech, z nostalgie bych dal, jako u některých jiných kousků, více, ale nestalo se, takže za tři... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je Halloween a tak mladý idú na party do starého domu ale kde číha niečo horšie ako je človek prevlečený za monštrum. V tom dome našli staré zrkadlo a za chvíľku démoni začali vstupovať do viacerých zúčastnených. A po chvíli sa začali meniť v monštrá. Masky boli vynikajúce, hudbu som tu nepostrehol ale zvuky hodili sa sem. Toto je veľmi pôsobivý film a prirovnal by som ho k filmu démoni ale tento ma bavil viac. A to hlavne skrz tej strašidelnosti akú vedia staré domy navodiť a keď je to staré krematórium a začnú tam vyčíňať démoni a tak môžem len povedať bravoo. Pár nedokonalostí tu je a to hlavne v správaní postav a preto nedám plný počet, ale aj keď je takýchto podobných filmov veľa aj pred rokom 1988 urobil na mňa veľmi dobrý dojem. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ohó, veľmi príjemné prekvapenie. Úvod je síce hrozný a herci dosť odpudzujúci, pričom dlho sledujeme len prípravy na večierok a potom ešte zdĺhavejšie motanie sa po strašidelnom dome. To sa však razom zmení, keď nešťastníci pomocou zrkadla vyvolajú démona a spečatia tak svoj osud... Atmosféra razom zhustne, dôjde na akciu v spojení so snahou o vlastnú záchranu s malým prídavkom sexu a to všetko je zabalené do čierneho humoru, ktorý miestami fungoval na jednotku s hviezdičkou. Masky na tú dobu boli tiež skvelé. U mňa spokojnosť, snímok si červené čísla s prehľadom zaslúži. 80/100 ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (6)

  • Herečka Linnea Quigley (Suzanne) a tvorca špeciálnych efektov Steve Johnson sa vďaka tomuto filmu zoznámili a neskôr sa aj zosobášili. (beso74)
  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)

Súvisiace novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (viac)

Reklama

Reklama