Reklama

Reklama

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

(seriál)
  • Slovensko NCIS (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2003–2024), 343 h 53 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrajú:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(22) / Epizódy(476)

Obsahy(1)

Producenti akčnej drámy z prostredia námornej kriminálnej polície, inšpirovaní seriálom JAG, ktorý pomaly stráca vo svete dych, sa rozhodli pre novú, dynamickejšiu a zatiaľ veľmi úspešnú verziu. Tím špeciálnych agentov, vedený skúseným, tvrdým vyšetrovateľom a vyjednávačom Leroy Jethro Gibbsom (Mark Harmon), je schopný riešiť zločiny, ktoré sú spáchané vo vojenskom námorníctve a námornej pechote, bez ohľadu na postavenie, či hodnosť. Napätie, akčnosť a dobré herecké výkony sú hlavné atribúty, vďaka ktorým seriál získal obrovskú divácku úspešnosť a televízne stanice ho zaraďujú do Prime Time.
V snahe presvedčivo zobraziť prostredie námorného vyšetrovacieho úradu, si autori pomohli skutočnou existenciou NCIS. Stretávali sa s agentmi NCIS, aby odpozorovali ich reálny život a mali prehľad o každodenných operáciách.
Herecké majstrovstvo a talent Marka Harmona bolo ocenené udelením ceny Emmy a jeho filmové úlohy mu priniesli niekoľko nominácií na udelenie Zlatého glóbusu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (254)

Trailer

Recenzie (314)

Jano... 

všetky recenzie používateľa

Pomerne tuctová kriminálka, no postavy prirastú k srdcu (mne sú skoro ako rodina) a miestami aj s výbornou atmosférou. Rozumiem, že tieto vysoko seriálové parametre sa objavia v oceniteľnej miere až po zhliadnutí nezanedbateľného množstva obsahu, a teda vyžadujú istú investíciu, ale keď ten moment príde, stojí za to. (A možno len život maľuje pekné tváre na škaredé dni, a rovnaké city by som choval aj ku Šeherezáde, byť to ona, kto na mňa upiera svoje ľadovomodré oči z obrazovky a trúsi hlášky mojim smerom tak, aby som sa cítil, že patrím - ktohovie..) ()

Paity 

všetky recenzie používateľa

Už dlouho jsem neviděl něco tak nudného. Přitom má jít vlastně o seriálové kriminální drama... ovšem drama se koná maximálně tak ve chvíli, kdy něco emo-školačka zkoumá pod mikroskopem a chrlí jedno "moudro" za druhým, jako by se jí v mozku otevřel Ottův naučný slovník. Asi seriál pro vojenské nadšence a ty, co milovali JAG. ()

Reklama

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Důvody proč se koukat:mrzutý výkon skvělého vyšetřovatele Marka Harmona,humor Michaela Weatherlyho a IT schopnosti Pauley Perrette. Jednoznačně vyvstává otázka proč 3/5?Odpověď zní,že v dnešní konkurenci Las Vegasek a Miamíček a podobných es ve svém oboru je skoro nemožné vymyslet něco velmi poutavého, aby si to zasloužilo lepší hodnocení. Není to nic proti ničemu. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Taková průměrná kriminálka na odpoledne, o které jsem si vždycky říkal, že je to jen průměrná produkce, ale kdyby to bylo průměrné tak to nemá 22 řad a kdyby to bylo pouze průměrné, tak by se Mark Harmon deset let neobjevoval podle časopisu Forbes v pětici nejlépe placených televizních hvězd. ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

NCIS dokazuje, že v seriáli sú najdôležitejšie zaujímavé postavy. Akože kde inde máte takú sebranku exotov: Abby, Tony, McGee, Ducky, Gibbs, Ziva/Kate... Seriál má aj kopu úžasne vtipných dialógov. K tomu ešte zaujímavé vyšetrovanie (aj keď občas sa zamotám, lebo je to trochu komplikované a rýchle). A ako jeden z mála seriálov si NCIS drží úroveň aj v 7. sérii. Čo iné si môžeme želať? Btw. k dileme Kate vs. Ziva: úzkoprsá bývalá v podstate bodyguardka nemá šancu v porovnaní s nebezpečnou a záhadnou agentkou Mossadu. A vôbec... NCIS som sledovala od začiatku, ale naozaj som sa namotala, až keď prišla Ziva. ()

Galéria (3 452)

Zaujímavosti (539)

  • Při natáčení používal Mark Harmon (Gibbs) jako šatnu přívěs Airstream z roku 1972, který sám zrekonstruoval. Přívěs měl červenobílou kostkovanou podlahu a osmistopý přehrávač. (Katka189)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (viac)

Reklama

Reklama