Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová (Cameron Diaz) a jej najvernejšia priateľka Courtney Rockcliffeová (Christina Applegate) vyznávajú pravidlo neviazaného života: muži sú tu na to, aby sa s nimi pobavili! To najhoršie, čo ich môže stretnúť, je citovo sa na nich naviazať... Jedného dňa sa Christina nečakane zoznámi na diskotéke s príťažlivým Petrom Donahueom (Thomas Jane). Vzájomné sympatie sa však skončia v závere večera a zdá sa, že Peter s Christinou sa už nikdy nestretnú... Keďže ale sebavedomé dievča nemôže dostať blonďavého chlapíka z hlavy, Courtney vymyslí bláznivú cestu na svadbu Petrovho brata. To už je celkom dobrý dôvod na stretnutie. Ale výlet sa stane jednou veľkou pohromou, ktorá vyvrcholí vo chvíli, keď zistia, kto sa vlastne žení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Ťažko je na filme hľadať nejaké pozitíva. No skúsim, tak v prvom rade tri kočky v popredí to sa nedá nespomenúť... Tak, keď na koniec zhrnime pozitíva máme tu tri kočky. Ohľadom nedostatkov: stupídne dialógy, trápny a už miliónkrát obohraný scenár, silové nevtipné fóry, či herečky, ktoré zaujmú maximálne postavami (útok na prvotné mužské a lezbické pudy). Odhliadnuc od spitých grcajúcich báb na začiatku (už vtedy som mal chuť vypnúť film a dať odpad), je hviezda až až. Škoda času. ()

Reklama

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Tohle byla vlastně příležitost pro to, aby si herci vyzkoušeli nějaké kostýmy a trošku si potančili. Taky jsem se jednou dvakrát třikrát rozesmál, ale spíš nad tuhostí srandy (myslím, že slovo trapný tady bylo skloňováno mnohokrát.) Nemám rozhodně nic proti sexy komediím, ale většina z nich se pořád stále dokola opakuje a nepřináší nic, co bychom už neviděli jinde. Klasicky nejvtipnější momenty byly ty, jenž nepojednávaly o sweetest thing. Jako vždycky. Zatímco jednu hvězdičku dávám za za scénu "rozzlobené lesby s baseballkama", nad písní z kavárny jsem zůstal v úžasu. Songů s takovýmto tématem je málo, ale že by se opravdu musely skládat... ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (16)

  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama