Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tušíte, co se začne dít poté, když letadlo po okraj nacpané kráskami, letícími na soutěž Miss Galaxie, ztroskotá na opuštěném ostrově, kde žijí prehistorická prasata a inteligentní opice? Pokud ne, pak tuto bláznivou komedii plnou dívčích půvabů a ztřeštěných dobrodružství rozhodně doporučujeme... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (53)

anli odpad!

všetky recenzie používateľa

Sledovat tenhle radoby film,ktery nema vubec zadny pribeh a ve kterem je jedna trapna scena za druhou a obcas nekdo prohodi stupidni hlasku,je opravdu jen pro silne nervy.Stab a herci se asi bavili,ale divak trpi.Neni to o nicem,ani vtip to nema a o filmarine jakehokoliv druhu radeji pomlcim(musel bych byt vulgarni)a nezbyva mi nez ustedrit jasnych a cistych 0%. ()

rador 

všetky recenzie používateľa

Opice čo chcú ovládnuť Noemovu archu.. Pápež s Michaelom Jacksnom, ktorí sa tomu snažia zabrániť.. Gigantické prasa.. Lietadlo s Misskami, ktoré stroskotá na ostrove..Efekty horšie ako v Súboji titanov. Čo viac si môže obdivovateľ absurdných filmov priať? :) Zaujímavosť: Natáčalo sa aj na Michaelovom ranči - Neverland ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Zklamání, čekal jsem teda spíše parodii, tohle je ehm..."komedie", navíc dost blbá. I když Roberts přehrává jak se jen dá(a má pěkný kočky okolo sebe) tak byl asi to nejlepší co ve filmu bylo. Celý to působí levně a děsně špatně. Já si u filmu většinou nevšímám efektů, ať jsou sebehorší ani hlouposti filmu, ale tohle je fakt moc i na mě. Efekty my přišly buď zbytečné nebo extrémně špatné. Film se nedá doporučit, vůbec nikomu. 2* dávám, tedy upřímě ani nevím přesně za co, nejspíše za Robertse s jeho fajnovéma kočkama. ()

Hystory odpad!

všetky recenzie používateľa

"Komédia" Miss stroskotankyňa robí hanbu filmom, ktoré sú založené na parodizovaniach skutočných blockbusterov. Od takéhoto žánru (spojenie paródie a komédie) človek očakáva nadmiernu zábavu, pričom nostalgicky si zaspomína na predošlé filmové hity. Nemám nič proti Jurskej svini, ani Noemovej arche či opiciam, ale takýto nevykompenzovaný a hrôzu naháňajúci miš-maš ktorý od začiatku presahuje rámec debility nie je len zbytočné natočiť ale vôbec distribuovať. Chyba je v tom, že úsmevné sekvencie nie sú dotiahnuté až dokonca, inde zase presahujú rámec možnej fungujúcej situácie. Napríklad úvodný tanec na letisku je zbytočný (nefunguje) a predovšetkým nemá vtipný efekt, veď prečo by som sa mal radovať, keď vidím Erica Robertsa a letušky tancovať v areáli (nie je vôbec vtipnou ale skôr trápnou záležitosťou). Podobných zdĺhavých zbytočností je tu kopa, no neviem prečo. Nápady pozbierané z ostatných častí nielen filmov (viď. Michael Jackson) nefungujú harmonicky (napr. v Bláznivej strele bol jeden dej, smerodajný priebeh cesty hlavného hrdinu v rámci ktorej boli vložené situácie slúžiace na parodizovanie jednotlivých filmov). Tu je všetko, pričom všetko je dlhé a bez pointy. Najväčšia chyba z mojej strany je to, že jedného daždivého dňa som sa chcel zabaviť pri komédií. Uvidel som tento film a bohužiaľ som si ho kúpil. Neočakával som žiadne veľdielo, ale toto je otras! ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Trapna parodia v ktorej sa to hemzi ubohymi scenami na rozne filmy. Nieco sa tam aj naslo, co by stalo za smiech, ale vacsina z tohoto filmu zabieha az to absolutnej trapnosti. V poslednej dobe som uz pekne dlho nevidel skvelu parodiu. Dockam sa este niekedy nejakej parodie, ktora ma donuti sa smiat neustale? ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Malibu, v Oxnardu a v Los Olivos v Kalifornii a také v Neverlandu - na ranči Michaela Jacksona. (rafix)

Reklama

Reklama