Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebastian Valmont (Robin Dunne) sa zamiluje do naivnej Danielle Shermanovej (Sarah Thompson) - a aby získal jej srdce, rozhodne sa skončiť so svojím nezáväzným životom. Jeho zhýralej nevlastnej sestre Kathryn Merteuilovej (Amy Adams) sa ale vôbec nepozdáva, že dal prednosť naivnému dievčaťu. - dúfa, že všetko prekazí, keď Sebastianovi ponúkne dvakrát toľko vášne a sexu... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (151)

Hellbilly 

všetky recenzie používateľa

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nechápem to nízke hodnotenie. Mne sa to páčilo už pred rokmi a stále ma to baví. Naviac na to, že to zostrihali z niekoľkých dielov zrušeného seriálu, tak je obdivuhodné, že to po dejovej stránke bez problémov funguje. Obsadenie je menej hviezdne ako vo filme, ale zo sexy mrchy Amy Adamsovej sa medzitým stihla stať hviezda. Robin Dunne funguje rovnako dobre ako Ryan Phillippe a vzhľadom na to, že je to prequel a je menej skazený, tak je jeho postava sympatickejšia. Sarah Thompsonová síce na Reese nemá, ale aj jej by som bez problémov podľahol. Celkovo si ale tento diel zachoval rovnako vtipné dialógy, dobré herecké výkony a svižnú réžiu ako jednotka. Vidno, že to točil ten istý človek. K dokonalosti mi tam chýba len podobné vyústenie ako v jednotke, ale keďže je to prequel, tak Sebastiana na konci čaká nemilé prekvapenie vďaka čomu sa z neho stane ten parchant akým bol na začiatku jednotky. Škoda, že z toho nevznikol seriál. Mohla to byť rovnaká zábava ako prvý film. 7/10. ()

Reklama

jjjerry 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem daleko větší propadák proto 3* za překvapení na konci. Možná to bylo víc překombinované než jednička a hodně okopírované, ale občas sem se zasmál. Prostě taková odpočinková komedie. Pro doplnění: jedná se o video film - takže neměli takový rozpočet na herce, proto asi taky kostrbaté dialogy,ale možná měly být více komediální a tedy méně reálné. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Znehodnotiť tak perfektný scenár a predlohu? To snáď nie je ani možné! Teda je... Tento film dokazuje, že je to predsa len možné. Otázka znie, Prečo? Veď rok predtým zožal obrovský úspech Cruel Intentions - a tam už veru nebolo poriadne ani čo zlepšovať. Oproti tomu bola táto "dvojka" neskutočná fraška. Samozrejme ten skvelý Sebastianov ironický prejav nezmizol ani v tomto. Ale v porovnaní s Ryanom Phillippem, tomuto predstaviteľovi Sebastiana (Robin Dunne) tá rola vôbec nesadla, resp. ju zahral naozaj mizerne. Celkovo som od tohto filmu nečakal žiadne divy, ale že to bude až takáto skaza? No ďakujem pekne... Vysoký podpriemer hraničiaci s odpadom! ()

Jaromír 

všetky recenzie používateľa

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama