Reklama

Reklama

Masaker v Texase

  • Slovensko Texaský masaker motorovou pílou: Nová generácia (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vilmer je notorický zabiják, který svou oběť vždycky nejdřív důkladně vystraší a pak ji zabije. Tentokrát se mu do rukou dostala skupina mladých lidí, kteří uvízli po autonehodě uprostřed noci na opuštěné cestě. Vilmer je expert svého oboru a zná stovky způsobů jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc trpěla. Ještě nikdo mu nedokázal uniknout (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (152)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pozor, nie je "Masaker v Texase" ako "Texaský masaker motorovou pilou". Ten ktorý v roku 1974 natočil Tobe Hooper sa stal hixploitation horrorovou klasikou. Mne sa páčil aj remake Marcusa Nispela z roku 2003. No variácia na túto tému z roku 1994, ktorú režíroval akýsi Kim Henkel, nestojí ani za prd. Debilný scénar, nesympatické postavy, dvadsať päť ročná šereda Renée Zellwegerová, idiotské dialógy, žiadne napätie, žiadna atmofséra, minimum krvi, zmätená chaotická réžia. Všetko špatne. Totálny nepodarok. * ()

horor2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Omlouvám se, ale co to kurva bylo? Na VHS psali VAROVÁNÍ: TENTO FILM NENÍ VHODNÝ PRO SLABŠÍ POVAHY! Nebo něco v tom smyslu, tak jsem natěšený valil domů, málem jsem si i rozbil po cestě hubu a nakonec jsem dostal takovou sračku! Po 10-ti letech jsem to viděl znova a opět jsem měl nepříjemnou pachuť. Prý vyšla nějaká PRODLOUŽENÁ verze, tak uvidím, co to bude. ()

Reklama

ASSBURGER 

všetky recenzie používateľa

No áno ako horor nič moc ale predsa jednu hviezdu za Matthew McConaugheya preto že on tam zahral parádneho šialenca vážne ako šialenec vo filme vyzerá parádne. Ale táto časť na piču ona len zneuctila prvú časť z roku 1974 ktorá bola bez pochyby najlepším Texaským masakrom všetkých čias. Ale nie všetky filmu môžu byť dokonalé a tento rozhodne nie. ()

LabySo69 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak pokuď jsem u Leatherface III tvrdil, že to nemá téměř nic společnýho s The Texas Chainsaw Massacre, tak nevim, co říct o týhle absolutní hovadině, která nemá s TCM už naprosto nic společnýho. Z Leatherfacea je nějakej transvestitickej kripl, kterej je sám "šikanovanej" nějakým buranským "šéfem party" v podání hroznýho Matthewa McConaugheye. Všechny postavy se chovaj tak dementně, že by snad mohli zapadnout i mezi politiky :D. Hlavně ten blbec, kterej tam je asi jakože za chytráka a pořád mele nějaký citáty slavnejch osob. Motorovka se ve filmu objeví na konci filmu a ještě ke všemu asi tak na pět minut. A ten katastrofální konec!? To je samo o sobě horor... 90 minut totální hrůzy... Bohužel úplně jiný hrůzy, než by člověk od hororu očekával. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Štvrtú časť hororovej série o "Koženej tvári" a jeho rodinke som veľmi dlho odkladal. Odrádzalo ma totiž šedý rámček a odpadové hodnotenia mojich obľúbených užívateľov. A ono je to nakoniec v pohode oddychové buranské hixploitation, ktoré plne zapadá do pôvodnej série Texas Chainsaw Massacre. Pre mňa osobne ešte o triedu lepšie ako pokazený druhý diel a na podobnej úrovni (možno trošku vyššie) ako trojka Leatherface. Zbytočne podhodnotený film, ktorému sa dostalo na môj vkus až prehnane veľa hejtu... 65 %! ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama