Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Scott a Kate Johansenovci (Will Ferrell a Amy Poehler) zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdia svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda (Jason Mantzoukas) zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Navzdory pochybností, sa kasínu a podnikavej trojici začne veľmi dariť, príjmy rýchlo stúpajú, čo nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (96)

mr.twizta 

všetky recenzie používateľa

Ja se vlastne zdejsimu nizkemu hodnoceni ani nevidi. The House je totiz shlukem dosti specifickych komedialnich praktik, ktere pravdepodobne nasinci nebudou prilis po chuti. Will Ferrell je sam o sobe sveraz a ac posledni dobou komedialne spise tape, tady po dlouhe dobe nasel tu spravnou polohu nevypocitatelneho blbecka, ktery se prilezitostne meni ve sve reznicke alter ego. Amy Pohler mu sekunduje svym poloafektovanym ksichtenim (ne, nejsem fanousek), ale film si pro sebe stejne krade Zouks, ktery konecne dostava dostatny prostor na to, aby projevil svoje zvirectvi. Hracske doupe pak jako celek u me sbira plusove body predevsim tim, do jak absurdnich vysin (nebo spis hloubek?) sroubuje celou zapletku a ze se proste neboji jit az na dren pitomosti. Zaverecne moralni ponauceni samozrejme nemuze chybet, ale je podavano s notnou posypkou hovadin. Zkratka a dobre, pro mnohe plevel, ale pro me skvela komedie s prijemnou stopazi a kupou sympaticky debilnich forku. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Typický W. Ferrel a jeho totálne uletené nápady, ktoré zvyčajne dokáže priam až geniálne zahrať. Niečo v štýle je to tak debilné, až je to výborné. Do určitej miery to platí aj v tomto prípade, čakal som však od neho viac. Ako dvojka s jeho filmovou manželkou mi to akosi nesedelo, chýbala tu medzi nimi iskra, pričom na herečke bolo často vidno ako hlúpo naivne prehráva. A čo je horšie, niekedy sa zdalo, ako keby sa aj Ferrel dal k tomu strhnúť. Skrátka po hereckej stránke toho film dosť stráca. Niektoré scénky však stáli vážne za to, až tak, že sa mi brucho rozkmitalo. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Typický Will Ferrell…..nenáročný příběh a humor mířící přímo na komoru. Humor, který musí sednout, ale jestli jste, stejně jako já, fanoušci pana Ferrella, tak je vám po pár minutách jasné, že tady se pojedou bomby. Krev, peníze, jiskry, žetony, prsty a gagy létají vzduchem a není čas si vydechnout. Ano, je to jednoduché jako test s matematiky pro první třídu…….ale tohle má strejda rád. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Když trvale(!) oblečený Will Ferrell metamorfuje v Sama Rothsteina, hoří Jeremy Renner a Nicky Santoro si kope vlastní díru v poušti.. Dřímal v tom asi větší potenciál, ale „Casino Blbagio“ uběhne tak rychle, že ho Federální komise pro dohled nad hazardem a trapným humorem ani nestačí zavřít.. Mantzoukase házím do škatulky za Galifianakisem. Na štítku bude stát „Vousatí řečtí bohové smíchu a idiocie s nezapamatovatelným příjmením“.. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Milovníci humoru s množstvom ironických odkazov na filmy, či rôzne popkultúrne narážky, sa môžu tešiť. Toto je snímok pre nich, aj keď svojim scenárom to nie je žiadne terno. Will Ferrell v podstate vo svojej klasickej roli a Amy Poehler naozaj prekvapila. Potešilo aj cameo Jeremyho, aj keď dopadol, ako dopadol. Na jednu projekciu to bohate stačí. 55 % ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)
  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)

Reklama

Reklama