Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Scott a Kate Johansenovci (Will Ferrell a Amy Poehler) zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdia svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda (Jason Mantzoukas) zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Navzdory pochybností, sa kasínu a podnikavej trojici začne veľmi dariť, príjmy rýchlo stúpajú, čo nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity... (Continental Film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (97)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Brloh je zase ten typ spotrebnej komédie, kde cítite, že nápad je fajn, že tvorcovia by mali aj nápady, ale že proste trh žiaden poriadny odvaz nepripustí a že sa museli držať pri zemi, resp. pri prvoplánových fórikoch. Je to o štyridsiatnikoch a ich akomsi druhom životnom dychu, kedy dcérenka konečne vypadne na vyšku, ale z niečoho to treba zaplatiť. Ferrell utiahne všeličo, ale je vážne škoda, že Rennerova účasť je čisto epizodická, jeho face do úlohy gangstra v bláznivej komédii zapadne. Možno je 40% trochu prísnych, ale mňa osobne viac mrzí, keď nie je využitý potenciál, ako keď žiaden vo filme necítim. Tu som mal pocit, že po dvoch scénach bola nakrútená ešte tretia, najvtipnejšia, ale bola producentom vystrihnutá, pretože bola cez čiaru. Inak ide o záležitosť mierenú na americké publikum a to aj špecifické a prečo zrovna toto sa z bohatej Ferrellovej tvorby dostáva do našich kín, nevedia snáď ani distribútori. 50% a oproti minulotýždňovej Babskej jazde u mňa o triedu vyššie. ()

LEGACY 

všetky recenzie používateľa

Zvrhlá, rošťácká komedie z hostelu Vagabond, která se bude v budoucnu pouštět znova a znova dokud ji neuvidí všichni kámoši. Takovýchto praštěných komedií je málo a najít je je sakra těžké. Zde je navíc příjemné obsazení a skvělej nápad. Ani se nebáli jít trochu do extrému. Příjemná chvilka, smál jsem se. ()

Reklama

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Willa Ferrella mám rád, stejně tak i spoustu dalších komiků přítomných v The House, proto má očekávání byla celkem velká i po negativních ohlasech ze zámoří. Bohužel se jejich názory potvrdily a musím se smutkem konstatovat, že tato komedie, která měla na startu všechny předpoklady uspět selhala. Herci se snaží, ale ani oni nedokáží zachránit nenápaditý a líný scénář, na základě kterého vzinkl film bez výraznější tváře a humoru, který propluje vaším přehrávačem tak nenápadně, že si skoro ani nevšimnete, že jste ho viděli. Obrovská škoda a nevyužitý potenciál. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

V pohodě komedie, kde Will Ferrel tentokrát není tak sprostý jako obvykle, ale pořád baví. Nápad je docela slušný, ale vtipků je na můj vkus poméně. Film rychle utíká a při 80 minutové stopáži nestíhá naštěstí nudit. Bavil jsem se, ale spíše pousmíval než smál. Pro fanoušky Ferrella však povinnnost. 65% ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Priemerný film. Pár scén bolo trochu lepších ale aj tie boli iba také úsekové a pripadalo mi, ako keby nemali priestor vyznieť. Páčila sa mi premena ústrednej dvojice z premotivovaných rodičov (čo som považoval za klasické americké komediálne násilné herectvo) až k drsným vedúcim kasína. Avšak aj tento moment trval iba chvíľu a z vedúcich kasína boli opäť premotivovaní rodičia. Film ale ubehol celkom rýchlo aj vďaka krátkej stopáži. To je plus. 49/100. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)
  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)
  • Uříznutá hlava koně, o které mluví hlavní protagonisté, je odkazem na film Kmotr (1972). (Nathaniell)

Reklama

Reklama