Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obdobie štúdia je na konci, noví policajti nielen úspešne zložili skúšky, ale aj priamo v akcii dokázali, že sú schopní zvládnuť čokoľvek. Do čerstvých absolventov akadémie vkladá veliteľ Lassard  všetku svoju dôveru a  preloží ich na predmestie Los Angeles, do šestnásteho okrsku, ktorého veliteľom je Lassardov brat. Ten je momentálne zaneprázdnený riešením vážnej situácie v mestečku. Čoraz častejšie sa neochotne stretáva s rastúcim zločinom. Miestne obyvateľstvo sa obáva predovšetkým  nebezpečnej punkerskej bandy, vedenej divokým Zedom. Čerství policajti dostanú za úlohu obnoviť v uliciach poriadok a s vervou, sebe vlastnou, sa pustia do práce, čím premenia ulice v oázu absurdného chaosu. Súčasne sa rozhorí nemilosrdná vojna s punkermi a Mahoney (Steve Guttenberg) je vyslaní ako zved do jej stredu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (261)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Tento diel som videl až ako posledný a treba povedať že je z celej série asi najlepší. Proste súvislý sled gagov a vtipov pospojovaných nejakým tým jednoduchým príbehom. Policajná eskadra magorov tu má za úlohu zlikvidivať gang pankáčov terorizujúcich mesto. A oni sa fakt snažia, v zápale vyšetrovania vystrieľajú obchod v ktorom žiadny zločinec nie je, vyvolajú v Modrej Ustrici bitku teplošov a usporiadajú karneval. Vodcom pankáčov je ultimátny, nezabudnuteľný, škriekajúci magor Zed čo vyzerá ako by mal nonstop epileptické záchvaty. Cholerického kapitána Harrisa nahradil ambiciózny zmrd Mauser čo miesto deodorantu používa žieravinu a jeho poskok Proctor ktorý sa potom v sérii udržal až do šiesteho dielu. Medzi policajnými posilami zaujme humusák Stulman ktorý žerie čokoládové tyčinky plné mravcov nájdené na ulici a jeho ponožky platia za bakteriologickú zbraň. Inak sa vrátila väčšina bláznov z prvého dielu a robia presne to čo by človek čakal. To je dobre. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

V druhém příběhu policejní nováčci dostávají první velký úkol – vymést zločin z ulic města. Dlouho se jim to nedaří, přičemž jejich nadřízený, bratr komandanta Lassarta, téměř ztratí svou práci. Ale seskupení kolem Mahonnyho si s gangem uřvaného a hyperaktivního Zeda určitě poradí, stejně jako Tackleberry, který se zamiluje a dokonce i ožení. O poznání méně zábavné pokračování hodně dobré jedničky se nese v duchu tradičních pokračování, přesto splňuje definici dobré rodinné zábavy. Setkáme se se starými dobrými hrdiny (chybí jen velkoprsá Leslei Easterbrook a kapitán Harris, kterého zastupuje podobně ujetý Mauser) a zažijeme s nimi slušnou řádku zábavy. ()

Reklama

Melies 

všetky recenzie používateľa

7 / 10 Vynikajúce pokračovanie klasickej staromódnej komédie, ktoré nám nielenže prináša našu milovanú zostavu, ale aj dve skutočné perly - magora Zeda a poseru Sweetchucka. Keď sa jeden z nich (alebo nebodaj obaja) objavia na scéne, je o zábavu postarané - o tom viac zamrzí, že ďalšie časti (teda okrem trojky) sú stále horšie a horšie... ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Nejdřív jsem se lekl, že jsem tehdy před těmi 20-22 lety tenhle díl nějakým nedopatřením vynechal a dosud jej neviděl. Pak jsem pár styčných bodů našel, ale potrvdilo mi to akorát fakt, že je to tak slabé, že mi z toho v paměti neutkvělo takřka nic. Nebýt nástupu Zeda na scénu byla by to možná až odpadní záležitost. Oproti prvnímu dílu dost velký sestup, přebijí to i mnohé další díly. Připadá mi to poměrně suché, ty vtípky jako by nezvládaly zub času, který je docela rozhlodal. Taky mi výrazně vadila absence některých postav z jedničky. A hlavně, ne že bych od podobného typu komedie čekal nějaký duchaplný příběh, ale ten scénář mi připadal mnohdy úplně debilní, který z těch policistů dělal fakt úplný trouby ("nevíme kdo to je, kde sídlí ani kdo je vede" - a to i v případě takových šulínků, jako je Zedův gang? Ty vole, jak jste se k té policii vůbec dostali?) ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Kadeti se vrací tentokrát jako členové 16. okrsku. Jejich protivníkem se stává šílený magor Zed a jeho gang a také kapitán Mauser, který je stejný magor, jako v prvním díle Harris. I když kvalita šla dolů, což se projeví hlavně při finální akci, nechybí několik nezapomenutelných scén (Tacklberryho randění, Jones hrající si na Bruce Lee, Hightower a jeho vyčištění Modré ústřice, Mauserův sprchový gel). Z nových postav potěší hlavně mrňavý prodavač elektra Sweetchuck, který se v dalších dílech vrací jako polda. Celkově stále výborná zábava. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (18)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Když Larvell Jones (Michael Winslow) nasedá se svým novým kolegou Sistrunkem (Sandy Ward) do policejního vozu, vůz má přední registrační značku s číslem E999041. Když po chvíli zastaví kvůli kontrole pneumatik, vzadu má vůz číslo E999037. (marcel5)
  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)

Reklama

Reklama