Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Existujú dve policajné akadémie, a pretože  radnica nemá dostatok financií, jednu z nich sa rozhodne  zrušiť. Je zostavená špeciálna komisia, ktorá má po celý rok sledovať výcvik nových kadetov, metódy výuky a schopnosť využiť nabité vedomosti v praxi. Na základe výsledkov zvážia, ktorá zo škôl je lepšia a zaslúži si prežiť škrty v rozpočte. Jednu akadémiu vedie veliteľ Lassard (George Gaynes), druhú jeho rival, kapitán Mauser (Art Metrano). Keď Lassard vidí „materiál“, z ktorého by mal vycepovať skvelých policajtov, ešte nemotornejšiu zmes postavičiek ako v predchádzajúcom období, je síce zdesený, ale nakoniec dostane geniálny nápad! A tak sú tu opäť: Mohutný černoch Moses, háklivý na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, imitátor zvukov Larvell Jones, nesmelá černoška Laverne Hooksová s detským hlasom, fanatický pištoľník Tackleberry, rázna sexi seržantka Callahan a samozrejme Corey Mahoney (Steve Guttenberg). Absolventi policajnej akadémie, ktorí sa po úspešnom nasadení vracajú na pôdu školy, aby pomohli veliteľovi Lassardovi vyriešiť problém, tentoraz v úlohe inštruktorov. Musia sa vyrovnať nielen so zverencami, ale aj s množstvom nástrah a pascí, ktorými sa pokúša náročný výcvik narušiť zákerný Mauser. A ako to býva, dostanú kadeti v závere náročného výcviku príležitosť osvedčiť svoje vedomosti v praxi, keď je v priebehu honosnej párty unesený starosta mesta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (250)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

Reklama

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Největší slabinou třetí Policejní akademie je to, že pouze recykluje nápady z předešlých dvou dílů, nepřináší absolutně nic nového, kupodivu chyběl i nějaký pořádný záporák, který by film zase o kousek pozvedl. Téměř se nezměnilo ani herecké složení, opět tady máme několik starých známých tváří, plus několik nováčků, z kterých vynikají především uřvaný Zed a snaživý Sweetchuck, kteří zde mají patrně ty nejlepší a zároveň i nejvtipnější scénky. Tyhle dvě postavy se dají reálně považovat za jedinou novinku, jinak film nenabízí prakticky nic, co by divák neviděl v předešlých dílech. Třetí díl jen potvrzuje sestupnou tendenci celé série, co se kvality týče, stále se však jedná o docela povedenou podívanou, která stále dokáže dobře pobavit. 6/10. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Začalo to v roku 1984, keď bol natočený prvý, pôvodný film "Policajná akadémia". O rok neskôr bol vyprodukovaný druhý diel "Policajná akadémia 2" (Prvé nasadenie) a o dva roky neskôr, v roku 1986, mal premiéru snímok "Policajná akadémia 3" (Znova vo výcviku). Prvé dva diely som ohodnotil troma hviezdičkami a toto tretie pokračovanie tiež ocením rovnako. Je to taká priemerná americká crazy komédia z osemdesiatych rokov minulého storočia. Tento krát ide o to, že rozpočet nepostačuje na financovanie dvoch policajných akadémií, ktoré pôsobia v meste. Jedna z nich bude musieť byť zrušená. Riaditeľovi Lassardovi prichádzajú na pomoc bývalí absolventi, aby zabezpečili ďalšie fungovanie ich školy. Neľútostný súboj dvoch policajných akadémií bol celkom vtipný. *** ()

Sosak 

všetky recenzie používateľa

Tenhle díl je sice třetí, já ho ale viděl jako první. Možná proto jsem se u toho ještě bavil, i když je to béčko jako hrom, to se nedá popřít. Vtipy tam jsou místama dobrý, postavy jsou takový povahově typizovaný a to se mi dost líbí. Proto ty tři hvězdičky. Jinak ale šla policejní akademie časem tam, kam se podívají jenom celníci...(ano, správně - do prdele) ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (24)

  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)
  • V scéne, kde na vode preskočí Mahoney (Steve Guttenberg) zo svojho vodného skútru do člnu, tak bojuje s gangstrom v červenom saku, no v ďalšom zábere, kedy ho vyhodí z člnu, už gangster sako nemá. (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama