Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárnym a zámerne anonymným newyorským „schôdzkológom“, ktorý už pomohol množstvu mužov získať ženu ich snov. Behom príprav jeho posledného zverenca Alberta (Kevin James), poddajného účtovníka, ktorý je okúzlený príťažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valletta), sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a prefíkanej bulvárnej novinárky Sary Melas (Eva Mendes), ktorá Allegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sary beznádejne zamiluje, ani čo by tušil, že jej najväčším novinárskym úlovkom by sa mohlo ľahko stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského „špeciálneho poradcu“. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (629)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Nadprůměrná romantická komedie která po už klišoidních britských romantických komediích působí jako závan svěžího větru. Hitch je totiž takový veselý film u kterého se pořád usmíváte, což je zapřičiněno přesným obsazením kde hlavně Eva Mendes exceluje, ale hlavně tu není ta britská upachtěnost. Plus jsem se naučil nové bezva taneční kreace, třeba se šiknou. :-) ()

Natascha 

všetky recenzie používateľa

Když překousnu typická klišé pro romantické komedie (veřejná zpověď, mám ji rád-nemám ji rád-mám ji rád...kdy konečně někdo natočí něco, kde tohle nebude???), tak musím uznat, že jsem se bavila, navíc Will Smith je sympaťák, takže tohle si klidně někdy zopakuji a vřele doporučuji na zlepšení nálady... ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Will Smith ma v tomto filme fakt prekvapil. Prečo ? Kto by povedal, že je až taký neuveriteľný sympaťák aj bez búchačky a odznaku ? Každopádne ma definitívne presvedčil, že vie hrať aj v iných žánroch a nie len akčných. Eva Mendes je fakt kočka a výborne dopĺňala už tak skvelého Smitha, ktorý si celý film vystačí iba s jeho xsichtom. Do filmu som sa zažral hneď na začiatku, pretože mal veľmi zaujímavý, dobrý a hlavne vtipný príbeh. Aj keď ten koniec bol predvídateľný, romantika prehnaná nebola. Všetko bolo šité na mieru. Dokonca aj tučko Kevin James pobavil. Pre mňa kráľovsky dobra zábava, ktorú si môžem dať kedykoľvek znova. 95% - 5* ()

swamp 

všetky recenzie používateľa

Tak dlouho chtěla náhoda, abych se k tomuhle filmu nedostal.. až jsem místo náhody musel převzít iniciativu já. :) Nevím, jestli se mi "jen" trefil do nálady, nebo v tom bylo něco víc, ale neuvěřitelně jsem se bavil. A úžasní byli nejen Smith a Mendes (které to "nečekaně" velice slušelo), ale i Kevin James coby Albert, který se snažil dobýt srdce křehčejší polovičky Allegry (Amber Valletta). Tak lehce povzbuzen a s úsměvem na tváři si jdu snít o té své.. nenaplněné - zatím? :) ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.8/10] | me: Prijemná pohodovka kvôli Smithovskemu faktoru je ľahká a zábavná, ... a dobre sa na to pozerá až k tretej tretine filmu kedy všetko začina byť až moc citovo vypäté a pritiahnuté za vlasy tak až to budí dojem totálnej hlúposti. Škoda toho prehnaného záveru, ... inak by to zanechalo fajnový dojem z dobrej zábavy. Ale americká sila happy endov a lásky to pretlačila. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (26)

  • Požární stanice, která se objeví v úvodu filmu, když Hitch (Will Smith) „trénuje“ klienta, je Hook and Ladder #8, ve které se natáčeli i Krotitelé duchů (1984). (imro)
  • Allegra Coleman (Amber Valletta) byla fiktivní postavou stvořenou roku 1996 v listopadovém čísle časopisu Esquire. Záměrem bylo mystifikovat ostatní časopisy, které prahly po nových celebritách. (HellFire)
  • Natáčalo sa na 74 rôznych miestach. (Arsenal83)

Reklama

Reklama