Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárnym a zámerne anonymným newyorským „schôdzkológom“, ktorý už pomohol množstvu mužov získať ženu ich snov. Behom príprav jeho posledného zverenca Alberta (Kevin James), poddajného účtovníka, ktorý je okúzlený príťažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valletta), sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a prefíkanej bulvárnej novinárky Sary Melas (Eva Mendes), ktorá Allegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sary beznádejne zamiluje, ani čo by tušil, že jej najväčším novinárskym úlovkom by sa mohlo ľahko stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského „špeciálneho poradcu“. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (630)

nunka 

všetky recenzie používateľa

Hitch bola pre mňa príšerná nuda! Bombardovanie umelo-klišovitými akože životnými múdrosťami začalo už v úvode. Nebol to veľmi veľký prúser, avšak miesto užívania si zdanlivej romantiky a komédie som sa už nevedela dočkať záveru. Budem asi prvá, čo zníži hodnotenie pod 3 hviezdy, no skutočne Hitch neradím k príjemnému pozerateľnému priemeru. ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

Co probuh vsichni mate proti tomu konci filmu? Ano, neprekvapuje a je kapku kycovity, ale boze... ne, to nema cenu rozebirat, kvuli konci nebudu odsuzovat tenhle skvely film, ktery me opravdu pobavil, dokazal zvednout naladu, ba dokonce me nechal i svym hlavnim hrdinum fandit at jim to vyjde, misto bezneho pozorovani vtipnych postavicek jako u jinych filmu... Navic Hitch oplyva napaditym a kvalitnim scenarem a Will Smith konecne opravdu hraje a nepitvori se jen... opravdu pekny snimek. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Kdybych tak Hitche potkal v osmé třídě, mohlo to s tou blondýnkou z páté řady dopadnout úplně jinak a celý ten bláznivý kolotoč se mohl spustit ještě dřív, než mi na bradě stačil vyrašit první vous. No vida... Dneska mám vousů plné zuby (doslova) a už dávno vím, že cestu do lékárny si každý musí poctivě vyšlapat sám. Přišel jsem na to i bez Hitche, takže sorry, kámo - nejsi mi k ničemu. Leda, že bys vyřídil Evče, ať mi brnkne, až to zas poděláš. ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Hitch je romantickou komedii pro muže! I když se to nezdá, tak i akčním typům by e to mohlo líbit, občas budou přivírat oči a zacpávat uši, ale přesto si ji užijí. Will Smith v roli doktora lásky je bezkonkurenční, a to jsem se toho bál, že to nezvládne. Nejlepší je jeho odtažení dívky od skupinky mladíků ala "dvě Corony " :-) Do půlky filmu to šlape hodně dobře, Albert se snaží zaujmout a Hitch taky začíná s novým vztahem, ale potom co Eva Mendes podlehne, sklouzává to do obyčejnosti a průměrnosti. Závěr patetický, ale na chvíli už jsem si myslel, snad i doufal, že odjede s někým jiným. ____ My, Češi taky jednoho Hitche máme, Qarka :-) ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Will Smith ma v tomto filme fakt prekvapil. Prečo ? Kto by povedal, že je až taký neuveriteľný sympaťák aj bez búchačky a odznaku ? Každopádne ma definitívne presvedčil, že vie hrať aj v iných žánroch a nie len akčných. Eva Mendes je fakt kočka a výborne dopĺňala už tak skvelého Smitha, ktorý si celý film vystačí iba s jeho xsichtom. Do filmu som sa zažral hneď na začiatku, pretože mal veľmi zaujímavý, dobrý a hlavne vtipný príbeh. Aj keď ten koniec bol predvídateľný, romantika prehnaná nebola. Všetko bolo šité na mieru. Dokonca aj tučko Kevin James pobavil. Pre mňa kráľovsky dobra zábava, ktorú si môžem dať kedykoľvek znova. 95% - 5* ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (26)

  • Eve Mendes (Sara) bola ponúknutá rola aj z toho dôvodu, že tvorcovia požadovali herečku s tmavším pigmentom kože, pretože sa producenti obávali, že herečka svetlejšej pleti by podnietila negatívne verejné reakcie. Zároveň však hľadali herečku, ktorá by nebola vyslovene černoška. (Greenpeacak)
  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama