Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárnym a zámerne anonymným newyorským „schôdzkológom“, ktorý už pomohol množstvu mužov získať ženu ich snov. Behom príprav jeho posledného zverenca Alberta (Kevin James), poddajného účtovníka, ktorý je okúzlený príťažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valletta), sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a prefíkanej bulvárnej novinárky Sary Melas (Eva Mendes), ktorá Allegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sary beznádejne zamiluje, ani čo by tušil, že jej najväčším novinárskym úlovkom by sa mohlo ľahko stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského „špeciálneho poradcu“. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (630)

nunka 

všetky recenzie používateľa

Hitch bola pre mňa príšerná nuda! Bombardovanie umelo-klišovitými akože životnými múdrosťami začalo už v úvode. Nebol to veľmi veľký prúser, avšak miesto užívania si zdanlivej romantiky a komédie som sa už nevedela dočkať záveru. Budem asi prvá, čo zníži hodnotenie pod 3 hviezdy, no skutočne Hitch neradím k príjemnému pozerateľnému priemeru. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Will Smith je výborný, Eva Mendes krásná, ale jejich romanci podělal slabomyslný scenárista. Takže se dá lépe fandit stoprocentně přesvědčivému Kevinu Jamesovi, v jehož části se žádné vyložené nejapnosti nevyskytují. Jenže jeho partnerka Amber Valletta tu zase moc prostoru nedostala. Zkrátka je to celé poněkud polovičaté. Škoda, potenciál tu byl pořádný. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo zábavné. Aspoňže sa scenár v rámci romantickej komédie pokúsil o niečo sviežejšie, ako len o zaužívanú romantickú šablónu. Niektoré scénky mi dokázali vyvolať úsmev na tvári a nudil som sa len zriedka. Na druhú stranu ale ani nečakajte nič prevratné. Navyše situáciu vo veľkej miere zachránilo aj sympatické herecké duo. Lepší priemer. 65/100 ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Průměrná romantická komedie, nic extra se v tomhle filmu nenajde a co se týče Willa Smithe a jeho pokusu stát se nějakým komediálním hercem, tak to se moc nepovedlo, sice nic nezkazil, ale ani nic neukázal a od herce takovýho kalibru bych čekal něco víc, radši by měl zůstat u akčních filmech to mu jde daleko lip a když sem tam hodí nějakou hlášku, tak je i zábavnej, tady moc neni a vlastně v celým filmu se moc nezasmějete. Je to bohužel jenom příjemná romantická komedie, nic víc ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Asi jsem čekal trochu něco jiného. Větší odvaz. Některé pasáže byly skvělé, ale jindy jsem se zase docela nudil. Will Smith je můj oblíbený herec, ale v tomto případě si mě jeho film nezískal. Viděl jsem minimálně 10 lepších romantických komedií a to jsem jich celkově moc neviděl. Oddychovka na zabití času je to dobrá, ale ničím mě nepřekvapila. 60% ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (26)

  • Keď sa Hitch (Will Smith) rozpráva s kamarátom v bare, prechádza okolo nich dievča v bielej blúzke. V ďalšej scéne ich dievča opäť míňa. (Arsenal83)
  • Požární stanice, která se objeví v úvodu filmu, když Hitch (Will Smith) „trénuje“ klienta, je Hook and Ladder #8, ve které se natáčeli i Krotitelé duchů (1984). (imro)

Reklama

Reklama