Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárnym a zámerne anonymným newyorským „schôdzkológom“, ktorý už pomohol množstvu mužov získať ženu ich snov. Behom príprav jeho posledného zverenca Alberta (Kevin James), poddajného účtovníka, ktorý je okúzlený príťažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valletta), sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a prefíkanej bulvárnej novinárky Sary Melas (Eva Mendes), ktorá Allegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sary beznádejne zamiluje, ani čo by tušil, že jej najväčším novinárskym úlovkom by sa mohlo ľahko stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského „špeciálneho poradcu“. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (631)

codeas 

všetky recenzie používateľa

Samotná délka filmu mě velice překvapila,byl jsem tedy zvědav co na mě tvůrci do skoro 2hodin připravili za zvraty, tak aby udrželi moji pozornost. Hlavní tahem bylo svěřený hlavní "vedlejší" roli herečce Eva Mendes, která je jistě tím pravým důvodem proč většina můžu tento film dokouká až do závěrečných titulek. Vcelku originální námět na romatickou komedii, natočenou neotřelým stylem, bohžel kazí konec a jeho stálé opakování menších úloh skoro donekonečna. Stačilo zkrátit samotný čas, tím že bychom se obešli toho dlouhého umělé nataženého konce. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.8/10] | me: Prijemná pohodovka kvôli Smithovskemu faktoru je ľahká a zábavná, ... a dobre sa na to pozerá až k tretej tretine filmu kedy všetko začina byť až moc citovo vypäté a pritiahnuté za vlasy tak až to budí dojem totálnej hlúposti. Škoda toho prehnaného záveru, ... inak by to zanechalo fajnový dojem z dobrej zábavy. Ale americká sila happy endov a lásky to pretlačila. ()

Reklama

ripo 

všetky recenzie používateľa

"Viete, aké je základné pravidlo ? .... Žiadne nie sú !!! " ... Komédia, dokonca romantická a dobre hodnotená, to je v súčasnej dobe tak ťažko uveriteľné , ako fakt že Bluntman-Hobit raz dostane rozum ... Jemný, inteligentný humor, a situácie, ktoré dokážu zopárkrát vylúdiť na vašich perách úsmev. Úsmev áno, ale nie rehot ! Veď vravím, že ti je inteligentný humor, no nie ?!? ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Takhle přesně si představuji krásnou americkou romantickou komedii. Není třeba trapných úchylek, divných hlášek, scének ze záchodu atd. Will Smith v plném nasazení! Stejně jako by hrál životní drama. Eva Mendes, pěkná a charismatická holka, která v tom Willa rozhodně nenechá. Do toho dost dobrý Kevin James a mioĺoučká Amber Valletta. Ten film mi celkově dává smysl. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack George Fenton: 1. 1 Thing - Amerie ,2. Don't You Worry 'Bout a Thing - John Legend ,3. This Is How I Feel - Earth, Wind & Fire/Kelly Rowland/Sleepy Brown ,4. Ooh Wee - Mark Ronson/Ghostface Killah/Nate Dogg/Trife Da God/Saigon ,5. Now That We Found Love - Heavy D & The Boyz ,6. Happy - Meleni Smith ,7. Love Train - The O'Jays ,8. I Can't Get Next to You - The Temptations ,9. You Can Get It If You Really Want - Jimmy Cliff ,10. It's Easy to Fall in Love (With A Guy Like You) - Martha Reeves/The Vandellas ,11. Reasons - Earth, Wind & Fire ,12. Never Gonna Let You Go (She's a Keepa) - Omarion ,13. Turn Me On - Kevin Lyttle , ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (26)

  • Keď sa Hitch (Will Smith) rozpráva s kamarátom v bare, prechádza okolo nich dievča v bielej blúzke. V ďalšej scéne ich dievča opäť míňa. (Arsenal83)
  • Eva Mendes (Sara) se objevila ve videoklipu Willa Smithe (Hitch) Miami (1998). Když mu to při natáčení připomněla, Smith musel ostýchavě připustit, že si na ni nevzpomíná. (hippyman)

Reklama

Reklama