Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malebnom zapadákove menom Louisiana Bayou vlastne od veky vekov číhali krvilačné potvory na svoju príležitosť, no také čosi, ako dnes, tu ešte naozaj nebolo! V miestnych zdanlivo pokojných vodách sa totiž usídlil húf obrovitánskych, geneticky zmanipulovaných, výlučne mäsom sa živiacich rýb, ktoré nemilosrdne zožerú všetko živé, čo im skríži cestu! A tak nečudo, že keď sa na pobreží začnú kopiť znetvorené mŕtvoly, rozhodnú sa bezradné miestne úrady zistiť, kto alebo čo má tieto brutálne desivé úmrtia na svedomí a vyšle do terénu súdneho lekára Sama Riversa (Tory Kittles) a biologičku Mary Callahanovú (China Chow). Tým sa pomerne skoro podarí odhaliť vinníkov, no poradiť si s nimi a nestať sa pritom ich najbližším olovrantom sa ukáže byť dosť náročné! Našťastie či nanešťastie sa však s večne hladnými rybími potvorami rozhodne porátať i skupinka lovcov vedená impulzívny Jeffom (Tomas Arana)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (136)

Oktavianus 

všetky recenzie používateľa

Když se něco jmenuje Frankenfish, je jasné, co od toho čekat - a hlavně to nebrat vůbec vážně. Pak to může být parádní jízda s lesbickou Chinou Chowovou v čele, kolem níž sekundují nádherně šablonovité figurky plus maniak pojídající pečená srdce. Do toho sem tam ukousnutá hlava, ryba co vás sežere i na souši a naprostej údiv, proč by proboha někdo měl žít v minivesnici na hausbótech kdesi hluboko v močálech... Ale film má i zápory. Tím hlavním jsou debilní dialogy, ale skutečně tak moc, že i když si člověk říká, že to snad byl tvůrčí záměr, jsou až příliš hloupé. Skript asi taky nefungoval jak měl, když postava má v jedné scéně triko, vzápětí plavky a za okamžik zase triko, a to celou dobu jen jede na lodi. Být to trochu propracovanější, mohl z toho být kult, takhle je to jen nádherně ujetá ptákovina. PS: kdo by nechtěl vidět, jak se China Chowová v přímým záběru pozvrací do vody? :-) ()

Kaucuk odpad!

všetky recenzie používateľa

Bože tak tohle byla jedna z největších stupidit co sem kdy viděl...jednu hvězdičku bych dal jenom za to že takhle sem se nezasmál už ani nepamatuju...na to že se mělo jednat o horor nic moc. Dialogy byly opravdu důmyslně sepsány, herci zahráli jak na Broadwayi a triky byly lepší jak v Lotrovi. Je mi jasné, že rozpočet tohoto filmu byl značně omezený (když se banda trotlů rozhodla natočit film tak se to dá pochopit.) ale stejnak se z toho dalo vytěžit něco lepšího...třeba stánek se zmrzlinou. O českym dabingu ani nemluvim, protože i já se známejma jsme v PC hře The Movies dabovali o třídu líp, v porovnání s tímto tak na cenu F.Filipovského. Hrůza, Děs, Běs, atd. jen se divím že to má takové vysoké, vzhledem ke kvalitě skoro nadmíru vysoké hodnocení. Vřele nedoporučuji, pouze chcete-li se smát stupiditě děje, tipovat co se asi tak stane a kdo umře (a v 99% budete mít pravdu) a zabít neskutečně dlouhých 80 minut (!!! bože to sem u toho opravdu strávil takovýho času) svýho života zbytečně. ()

Reklama

dopita 

všetky recenzie používateľa

Od režiséra Dippého jsem viděl dva filmy, jeden byl k nevydržení (Spawn) a od druhýho jsem zbaběle prchnul po deseti minutách (Hallowenská střední). Takže sem nečekal mnoho, spíš nic, zvlášť když originální název filmu je Frankenfish (Frankenryba!!!). A ono se na to kupodivu dalo koukat, teda v porovnání s výše zmiňovanými filmy. Jistě je to béčková blbost s podivnejma trikama (i když na televizní film jsou slušný, to je fakt) a odhalenýma kozama (taky slušný). Zkrátka je to celkem pohodová, rozhodně ne napínavá, občas humorná slátanina s překvapivě zábavným závěrem. Budiž, ještě že to má jen 80 minut. ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Frankenfish alebo kapry vracajú úder! Sklamanie za sklamaním sa u mňa nieslo počas celej produkcie. To, že je to béčko ako sa patrí netreba ani spomínať. To, že je toto béčko až moc politicky korektné by sa tiež dalo nejak ospravedlniť. No to, že v tomto béčku nieje vidieť takmer nič je neodpustiteľné. Chápem že tmou sa dajú v divákovi vzbudiť rôzne emócie, no rozhorčenie a mrzutosť by medzi ne určite patriť nemali. Kedy filmári pochopia, že ak film stojí a padá na prerastenej kreatúre, tak ju chcem občas vo filme aj zahliadnúť. Nepotrebujem počuť šplechot, hysterické ženské a kde tu nejaké vrrŕau. Odkusnuté hlavy, údy či ohlodané tváre možno zhliadnuť no všetko len pri minimálnom svetle, čo filmu až moc uberá na atraktivite.Patetickosť a nelogickosť tu samozrejme nejaký ten pilier kultovosti vytvorila, no nič také čo by robilo snímok nezabudnuteľným. Kubo Vágner by sa z podobného úlovku potešil viac, no mne návnada nezavoňala. ()

MadChick odpad!

všetky recenzie používateľa

Před shlédnutím tohoto filmu jsem opravdu netušil co všechno je možné přenést na televizní obrazovku. Ve své podstatě je to naprostý skvost, ve kterém máte co 5 minut nový a ještě méně logický zvrat, bohužel pro režijní tým jsem se od začátku do konce nepřestal smát a nevěřícně kroutit hlavou nad neuvěřitelnými výplody režisérovi fantazie. Toto povyšuje Shitoidní horrory na další zcela novou úroveň. Jako byl to opravdu zážitek, o tom nemám sebemenší pochyby :D ()

Galéria (10)

Súvisiace novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (viac)

Reklama

Reklama