Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malebnom zapadákove menom Louisiana Bayou vlastne od veky vekov číhali krvilačné potvory na svoju príležitosť, no také čosi, ako dnes, tu ešte naozaj nebolo! V miestnych zdanlivo pokojných vodách sa totiž usídlil húf obrovitánskych, geneticky zmanipulovaných, výlučne mäsom sa živiacich rýb, ktoré nemilosrdne zožerú všetko živé, čo im skríži cestu! A tak nečudo, že keď sa na pobreží začnú kopiť znetvorené mŕtvoly, rozhodnú sa bezradné miestne úrady zistiť, kto alebo čo má tieto brutálne desivé úmrtia na svedomí a vyšle do terénu súdneho lekára Sama Riversa (Tory Kittles) a biologičku Mary Callahanovú (China Chow). Tým sa pomerne skoro podarí odhaliť vinníkov, no poradiť si s nimi a nestať sa pritom ich najbližším olovrantom sa ukáže byť dosť náročné! Našťastie či nanešťastie sa však s večne hladnými rybími potvorami rozhodne porátať i skupinka lovcov vedená impulzívny Jeffom (Tomas Arana)... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (135)

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvapenie, podla hodnotenia 37% som čakal nejakú tupinu, ale toto bolo fajn ak nie lepšie ako fajn. Herci odohrali to čo sa od takýchto filmov žiada, nič viac nič menej. Nečakal som, že zomrú niektoré postavy. Parádne potvory a dobré efekt. Jednoduchý film, ktorý ak pôjde niekedy zase v telke kludne si ho znovu pozriem. Pomalý rozjazd, ale finále ako sa patrí, preto 6 z 10. ()

dopita 

všetky recenzie používateľa

Od režiséra Dippého jsem viděl dva filmy, jeden byl k nevydržení (Spawn) a od druhýho jsem zbaběle prchnul po deseti minutách (Hallowenská střední). Takže sem nečekal mnoho, spíš nic, zvlášť když originální název filmu je Frankenfish (Frankenryba!!!). A ono se na to kupodivu dalo koukat, teda v porovnání s výše zmiňovanými filmy. Jistě je to béčková blbost s podivnejma trikama (i když na televizní film jsou slušný, to je fakt) a odhalenýma kozama (taky slušný). Zkrátka je to celkem pohodová, rozhodně ne napínavá, občas humorná slátanina s překvapivě zábavným závěrem. Budiž, ještě že to má jen 80 minut. ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

Jestli od toho někdo očekává více než jen samoúčelnou brutalitu, tak ať se tomuto filmu raději vyhne. První třetina je zoufale nudná, zbytek je jen směsicí krve, utrhaných končetin a stokrát ohraného klišé o smrtícím, zmutovaném megapredátorovi. Režisér se zřejmě rozhodl zaměřit nikoli na souvislé převyprávění děje, nýbrž jen na řadu nepředvídatelných a řádně krvavých úmrtí, které vygradují závěrečným zmasakrováním monstra, jenž mě opravdu pobavilo. Úplná ztráta času to zase není, ale z podprůměru se film nevyhrabe ani náhodou. ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Frankenfish alebo kapry vracajú úder! Sklamanie za sklamaním sa u mňa nieslo počas celej produkcie. To, že je to béčko ako sa patrí netreba ani spomínať. To, že je toto béčko až moc politicky korektné by sa tiež dalo nejak ospravedlniť. No to, že v tomto béčku nieje vidieť takmer nič je neodpustiteľné. Chápem že tmou sa dajú v divákovi vzbudiť rôzne emócie, no rozhorčenie a mrzutosť by medzi ne určite patriť nemali. Kedy filmári pochopia, že ak film stojí a padá na prerastenej kreatúre, tak ju chcem občas vo filme aj zahliadnúť. Nepotrebujem počuť šplechot, hysterické ženské a kde tu nejaké vrrŕau. Odkusnuté hlavy, údy či ohlodané tváre možno zhliadnuť no všetko len pri minimálnom svetle, čo filmu až moc uberá na atraktivite.Patetickosť a nelogickosť tu samozrejme nejaký ten pilier kultovosti vytvorila, no nič také čo by robilo snímok nezabudnuteľným. Kubo Vágner by sa z podobného úlovku potešil viac, no mne návnada nezavoňala. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

chachááááááá ! Okřídlený okoun tyranizuje bandu neumětelů, kteří vzešli z drogového večírku, který pak někdo omylem nazval castingem - jediné plus v té záplavě béčkových sraček zde je, že efekty jakžtakž vypadají (čti: asi dvacetina z nich nestála za úplné hovno)..............moje hodnocení = 1,5 z 10. ()

Galéria (10)

Súvisiace novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (viac)

Reklama

Reklama