Reklama

Reklama

Útok pavúkov

  • Česko Pavoučí teror (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vieš čo sa môže stať, keď prejdeš cez toxický odpad s exotickými pavúkmi v ruke? Ako každý správny fanúšik mrazenia v chrbte isto vieš, že ak sa pavúky dostanú do kontaktu s chemikáliou, narastú do obrovských rozmerov a začnú ničiť všetko okolo seba. Obyvatelia malého banského mestečka zistia, že nešťastnou náhodou sa vyliala chemikália do jazera a to spôsobilo, že stovky malých pavúčikov zmutovalo do obrovských rozmerov... A sú hladné. Keď sa spustí alarm je to povel pre baníckeho inžiniera, aby dal dokopy skupinu ľudí, ktorá pozostáva zo šerifovho syna Mika, jeho dcéry Ashley, paranoidného hlásateľa v rádiu Harlan Griffita a námestníka veliteľa polície Peta Willisa. Táto skupina sa stretne v boji proti krvilačným osemnohým príšerám. Dobrú chuť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (267)

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Báječná pocta monstr-filmům mě vrátila do dětských let. Kombinace horor-komedie se velmi osvědčila a doufám, že se pár takových filmů ještě natočí. Kéž by takhle Emmerich pojal svou Godzillu. Jinak filmu nechybí nic podstatného - má nebezpečná monstra, statečné hrdiny, pohledné ženy, komického magora a šťastný konec. Ideální odpočinek. ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Souhlasím s tím,že jde o crossover.Bohužel,crossover tak hloupý,že mě ani trochu neoslovil a pro mě šlo o jednu velkou nudu.Jestli to měla být parodie na starší horrorové pavoučí braky,tak Pavoučí teror se sám tím brakem stal.Všeobecný názor na Pavoučí teror je:zábavná kravina,pobaví a neurazí.Já bych ho trochu poupravil,jak tento film vidím já:kravina,která nepobaví a nudí.Sorry! ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Co to kur.... Ech, monstrmovie mě nebavěj a tohle má být jako nějaká pocta? Nechtěná (ale podle toho, jak to celý vypadalo, bych spíš věřil tomu, že chtěná) parodie možná.... Naprosto směšný digitální triky (povedli se tak dva pavouci) a co mě na filmu sralo nejvíc? Hlasové projevy pavouků podobající se mluvě Kennyho ze South Parku. Otřes. Dvě hvězdičky dávám jen za tu komediální stránku filmu, některé vtípky byly fakt povedené (pavouk ve stanu, útok na vycpanou hlavu).... Věřím, že tenhle film potěší dost lidí, já mezi nimi ale nejsem. Ale na jedno zkouknutí to jde. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

hmm, veľmi (dlho a veľa) som sa tešil na tento film, ktorý v mojich očiach pomaly nadobúdal podobu kolosálneho poctivého a zábavného béčka . . . a síce mal niektoré pre mňa dôležité atribúty (krásne herečky - tak scarlett, ktorá si ešte mohla dovoliť hrať v takom niečom, no PREDOVŠETKÝM jej matka Kari Wuhrer, ktorá je kráska podľa môjho gusta - a oceňujem casting directorov, že sa dokonca matka s dcérou na seba podobali), sympatického "anti"hrdinu (sympaťák a správňak, ale v podstate trochu nemehlo a neakčný) Davida Arquetta (s fúzami aj bez, "That was easy!" - asi jediné miesto, kde som sa naozaj zasmial) a miestami naozaj pekné efekty (aj keď digitálne, čo už...) veľkých pavúkov, no chýbal mi tam humor, viac brutality a, neviem to pomenovať lepšie, ako "béčkovosti" (ale tej správnej, vtipnej, originálnej), celý čas to bolo také pritlmené - čo v konečnom dôsledku je možno aj vec scenára, ktorá bol "prísny" a ustrážený, čo má aj plus, že to nemá veľa logických chýb, dier a slabých miest, ale daň si asi vypýtala . . . taká nejaká prehnanosť, ktorá tam (i napriek tomu, že sa jedná o útok gigantických skákajúcich pavúkov a megatarantúl) predsa len chýbala. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý vzikol len a len preto aby ľudí bavil. A darí sa mu to tak na 70%. Schízoidný pocit: "je to to horor, alebo komédia?" vo mne pretrvával celý film a neostalo, než na to pristúpiť. Kto to spraví bude spokojný. Čo mňa ale vytáčalo boli hlavní hrdinovia (teda skôr hlavní sráči), ktorý sú úplne mantaví a kazia na čo siahnu. Film si úplne žiada nejakého sympatického svalovca, ktorý vezme do jednej ruky motorový pílu, do druhej guľomet a pár pavúkov pokosí. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (14)

  • V lednu roku 2003 bylo na amerických webech ohlášeno natáčení druhého dílu. Jednalo se o první a poslední zmínku o tomto nikdy nevzniklém pokračování. (Israha)
  • Ve filmu se objeví několik různých druhů pavouků, například křižáci, skákavky, sklípkani (jak klasičtí zemní, tak tzv. „trapdoor spiders“, lovící kořist z podzemních úkrytů) či lepovky (v angličtině tzv. „spitting spiders“). Obří Consuela je pak zástupce rodu snovačka. (Israha)
  • Název filmu nepochází ze scénáře, od režiséra, nebo od studia. Při jedné scéně herec David Arquette improvizovaně řekl frázi "Eight Legged Freaks" a tak vznikl název. Původní název byl Arac Attack (ve většině evropských zemí je tento film známý pod tímto titulem). (viperblade)

Reklama

Reklama