Reklama

Reklama

Policajná akadémia 6: Mesto v obkľúčení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obležení (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mesto zachvátila vlna zločinu. Polícia je bezmocná v boji proti gangu "Wilson Highs". Guvernér i starosta sú nespokojní a žiadajú nebezpečných zločincov čo najskôr zneškodniť. Kapitánovi Harrisovi (G. W. Bailey) preto prichádza na pomoc komandant Lassard (George Gaynes) so svojimi "hviezdami" z akadémie. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (200)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Šieste pokračovanie známej hollywoodskej komédie "Policajná akadémia: Mesto v obkľúčení". Čo ku tomu dodať? No čo? Zasa bez suverejného Mahoneyho. Toporný Matt McCoy ako synovec veliteľa Lassarda ho nemôže v žiadnom prípade dostatočne nahradiť. Avšak zostali tam aj nejaké postavičky z minulých častí. Najzábavnejší sú asi negatívny, autoritatívny kapitán Harris a jeho prihlúply poskok Proctor. Je to zhruba na tej istej úrovni ako predchádzajúca časť „Nasadenie v Miami Beach“. Takže: ** ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Šestý díl Policejní akademie tahá z bláta motiv maskovaného zloducha s nejasnou identitou a několik málo povedených scén (rapující Hooksová, závěrečná bitka ve skladu) - nicméně humoru je zde opravdu už pomálu. Tvůrci vaří z již tak dost převařené vody a zbytečně natahují policejní ságu. Srovnatelné s předchozím dílem, ale i tak velmi chabé na komediální žánr. ()

Reklama

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Priemerná komédia ťažiaca zo slávy predchádzajúcich filmov a pokračuje na zostupnej trajektórii päťky. Produkcia je ešte obstojná. Nick ako náhrada Mahonyho je stál slabou náplasťou aj keď Matt McCoy nehrá zle. Do akcie sa zapája len časť pôvodnej zostavy a zločinci ktorých majú zneškodniť pôsobia béčkovo. Ich sily sú nadhodnocované hoci reálne sú to komické postavy. Viac-menej sa recyklujú gagy z predchádzajúcich filmov a nájde sa aj nejaký logický lapsus. ()

Tommassi3 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Spousta lepidla, ale ani gram lásky.." ;) Spousta pokusů o vtip, ale zábava žádná.. Režisér Peter Bonerz coby veterán televizní grotesky a estrády se možná mohl zdát Warnerům jako dobrá volba pro tohle zbabělé tahání dávno chcíplé kravky za cecíky, zvláště když většina zástupců téhle série stojí na skutečně banálním gagu, nicméně gag bez pointy bohužel nikdy nebude k smíchu, a tak když ten vyzvracený scénář Stephena Curwicka - Vskutku příhodné jméno !! ;) - nenabízí opravdu zhola nic, protože zejména dialog tentokrát naprosto žalostně postrádá smysl, těžko mohlo spatřit světlo filmového světa něco jiného než osmdesátiminutová jalová hlušina.. Už ani trapná, pouze velmi ubíjející, příšerná a jen těžko popsatelná šmíra !! ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)

Reklama

Reklama