Reklama

Reklama

Osamelý vlk McQuade

  • Česko Osamělý vlk McQuade (viac)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

Derek 

všetky recenzie používateľa

vynikajuci spaghetti westernovy uvod za doprovodu morricone-ovskeho soundtracku od de masiho (kopia je to tak dobra ze som si myslel ze ide o samotneho ennia) a chuck nakopava zadky mexickym hajzlom. zvysok uz taky peckovy nie je a viac menej slape v klasickych 80-vych akcnych vodach so vsetkymi klise co k tomu patria (tupy sef, hrdina samotar, otravny partak), navyse nastup hlavneho zaporaka carradinea na scenu by bol o dost viac posobivejsi ak by nemal na sebe pruhovany sveter! ku koncu sa to nastastie opat rozbehne (scena s pochovanym autom mi prisla vynikajuca) a tak ide o jednu z tych lepsich norrisoviek... ()

Faidra 

všetky recenzie používateľa

Chuck Norris pořádá texaský masakr bez motorové pily, lítá při tom, jako kdyby ho honila druhá míza a první infarkt, je pevně rozhodnut kill David a rozhodně se s tím nemaže dva díly jako Uma Thurmanová a kupodivu je to blbost dost zábavná na to, aby se to dalo sledovat u mé časté činnosti u filmů - žehlení. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Aj keď dna adresu Ch. Norrisa koluje v poslednej dobe množstvo vtipov na internete /výborných/ , skôr za to môžu jeho filmy a trápne seriály z posledných rokov. Pravda je, že v istom čase svojej najväčšej slávy patrili jeho akčné filmy k vyhľadávaným, spolu s Schwarzenerggerom, Stallonem, Seagalom, Dudikoffom a inými, patril medzi akčné hviezdy 80.rokov. Na tento film si pamätám z doby VHS, ešte s českým dabingom narozprávaným jednou osobou. Výborný a najsilnejší je "westernový úvod so "zápalnými strelami schopnými prevŕtať pancier", kde v pozadí znie dokonale chlapský hudobný doprovod. Nepopieram, že hlavne hudba, ale aj kus nostalgie, to u mňa dvíha až k štyrom hviezdičkám. Bohužiaľ jediným v jeho filmografii. Nepodarený seriál ťaží zo slávy práve tohto filmu. Svojho času som mal tento film rád, videl som ho niekoľkokrát a je jeden z mála, na ktorý môže byť Chuk hrdý. Asi najlepší vtip, ktorý dokonale vystihuje Chuckovu kariéru je - Chuk Norrris nespí, Chuck Norris čaká... Film 70%. ()

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Krásná westernová hudba při které musí mít každý fanoušek husí kůži. Je to podle mě jeden z nejlepších Norrisových filmů. Škoda, že Carradine nedostal víc prostoru, jinak jako bitkař se ukázal jako velmi rychlí. Nevím co víc k tomu napsat, všechno už je tu vypsané :) Snad jenom to, že je to jeden z mála filmů které by zasloužili slušný remake, protože nové generaci by se to mohl dost líbit. ()

decouble 

všetky recenzie používateľa

Trošku podivný film kombinující prvky westernu, melodramatu a lehce i bojového filmu. Scénář je plný bizarních skoků v časoprostoru a pokusů o jakousi psychologii (jako když ta holka vyhází Chuckovi z lednice čtyři piva a je z toho scéna, o tom jak se hrozně ničí). Hudba vykrádá Morriconeho motivy z "dolarové trilogie". Všechno pak místy doplňují kouzelně komické momenty, kvůli kterým se Chuck pouději stal modlou vtipů o jeho božskosti a dokonalosti (jako když Chuck vyjede s autem ze země či když uhýbá spršce střel z automatické zbraně). Je to ale bohužel málo vtipné na to, aby se z toho stalo guilty pleasure. ()

Galéria (164)

Zaujímavosti (8)

  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)
  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama