Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätica priateľov z newyorskej ZOO – lev, žirafa, anakonda, veveričiak a koala - sa vydá na nebezpečnú záchrannú misiu malého levíčaťa. Spoznajú, že najväčšia divočina je mesto a niet nad pohodu zoologickej záhrady.
Samson je milý, spoločenský lev z newyorskej ZOO, ktorý rád svojmu synovi Ryanovi a ostatným rozpráva príbehy o tom, ako žil v divočine. Každému v ZOO je dobrým priateľom, ale má jedno veľké tajomstvo - všetky jeho príbehy sú vymyslené, nikdy v živote v divočine nebol, pretože sa narodil v zajatí. Po jednej párty však musí vyjsť s pravdou von, pretože počas večierka sa jeho syn Ryan náhodou dostane do prepravného boxu, ktorý smeruje do naozajstnej divočiny. Zúfalý Samson sa spolu so svojimi kamarátmi - žirafou Bridget, anakondou Larrym, veveričiakom Bennym a koalou Nigelom - rozhodne vybrať na záchrannú akciu. Na záchrannej misii rýchlo zistia, že džungľa nemusí byť plná rastlinstva a živočíchov, ale môže to byť pokojne aj tá betónová džungľa New York City. Podarená partia rýchlo zistí, že niet nad bezpečie a pohodu newyorskej zoologickej záhrady. So záchranou to vôbec nebude jednoduché, pretože loď s Ryanom smeruje na šíre more... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (214)

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

V nějakém nepochopitelném záchvatu masochismu jsem se rozhodl podívat na derivát Madagaskaru, což je něco podobného jako vztah Padesát odstínů píčovin - Twilight. Podle očekávání to byla kolosální sračka, u které jsem trpěl jako při rozdávání testu z organické chemie. Ani vlastně nevím, za co je ta usmolená hvězdička. 10% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Animované to bolo krásne. To musím uznať. Ale to už dneska beriem ako úplnu samozrejmosť. Zvlášť, keď je pod tým podpísané štúdio Walt Disney Pictures. Avšak ten príbeh to bola bieda. Okatá vykrádačka známych kasových trhákov. Postavy ako z "Madagaskaru", príbeh o stratenom synovi ako z "Hľadá sa Nemo", do toho niečo z "Levieho kráľa", trochu z "Doby ľadovej" a tak by som mohol pokračovať ďalej. Stále som mal pocit, že som to už niekde, v podobnom filme, videl. "Divočina" je pekná, ale neoriginálna. ** ()

Reklama

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Průměrný animovaný film, který rozhodně není ničím originální. Kopíruje Madagaskar, především dvojku tím, že i tentokrát jeden z hlavních hrdinů zmizí ze ZOO a ostatní zvířata se jej rozhodnou jít hledat. Mezi hlavními hrdiny je opět žirafa a lev, ačkoliv animačně se mi líbil více než v Magagaskaru, tak tady to nebyl takový srandista. Dalším vykradeným filmem hned po Madagaskaru je Happy Feet svými tučňáky. Na celém filmu mě tak pobavil jedině curling se želvama hned na začátku. [5579. hodnocení, 196. komentář, 51%] ()

Merv 

všetky recenzie používateľa

Vizuálne Divočina nepriniesla nič nové, dejovo prázdnota je všadeprítomná a čo sa týka humornej stránky - absolútne bez nápadu. Niet pochýb že túto "klasickú novodobú Disneyovku" (Walt sa v hrobe obracia) celkom zatieňuje o triedu "vyspelejší" Madagascar. Nuda od začiatku až do záverečních titulkov a nuda ešte raz. 2* za 2 vtipy na ktorých som sa aspoň pousmial. ()

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Na to, že mám animáky hrozně rád, tak tohle mě rozhodně zklamalo. Divočina, příběhem podobajíc se Finding Nemo v podobě hledání svého syna. Příběh natolik málo vtipný, bez nápadu, prakticky i bez děje se ani moc nesnaží uchvátit grafickým zpracováním ani gestama hlavních představitelů, takže ani veverka ani koala tento příběh už bohužel nezachránili . )) :: ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

  • Dvě lodi v přístavu v New Yorku jsou pojmenované "The Lily Maia" a "Nicolai" po dceři produkční designérky Lily a synovi producenta Nickovi. (HappySmile)
  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)
  • Eric Idle (ze skupiny Monty Python) s kolegou Johnem Du Prezem přispěli písní Really Nice Day, kterou také nazpívali. Na filmu se dále podíleli interpreti jako Lifehouse, Big Bad Voodoo Daddy, Everlife nebo Coldplay, kteří přispěli svou písní Clocks z alba A Rush of Blood to the Head. (hippyman)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama