Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätica priateľov z newyorskej ZOO – lev, žirafa, anakonda, veveričiak a koala - sa vydá na nebezpečnú záchrannú misiu malého levíčaťa. Spoznajú, že najväčšia divočina je mesto a niet nad pohodu zoologickej záhrady.
Samson je milý, spoločenský lev z newyorskej ZOO, ktorý rád svojmu synovi Ryanovi a ostatným rozpráva príbehy o tom, ako žil v divočine. Každému v ZOO je dobrým priateľom, ale má jedno veľké tajomstvo - všetky jeho príbehy sú vymyslené, nikdy v živote v divočine nebol, pretože sa narodil v zajatí. Po jednej párty však musí vyjsť s pravdou von, pretože počas večierka sa jeho syn Ryan náhodou dostane do prepravného boxu, ktorý smeruje do naozajstnej divočiny. Zúfalý Samson sa spolu so svojimi kamarátmi - žirafou Bridget, anakondou Larrym, veveričiakom Bennym a koalou Nigelom - rozhodne vybrať na záchrannú akciu. Na záchrannej misii rýchlo zistia, že džungľa nemusí byť plná rastlinstva a živočíchov, ale môže to byť pokojne aj tá betónová džungľa New York City. Podarená partia rýchlo zistí, že niet nad bezpečie a pohodu newyorskej zoologickej záhrady. So záchranou to vôbec nebude jednoduché, pretože loď s Ryanom smeruje na šíre more... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (215)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $37,384,046Tržby Celosvetovo $102,338,515Tržby za predaj DVD v USA $42,996,681 //počet predaných kusov 2,332,605║ Mix zvieracích postavičiek z Levieho Kráľa a Madagascaru nevyšiel, celé to je jedna otravná bezduchá báchorka, kde ani jedna postavička nemá kúska čara, o poriadny gag a vtip to ani neobtrie, animačne to bol znesiteľný priemer. Jedna z najhorších počítačovo animovaných rozprávok čo som videl, radšej obísť, nič to neprinesie. /20%/ ()

pufina 

všetky recenzie používateľa

Film má jednu velkou chybu - vykrádá snad všechny animáky, na které si teď do pěti vteřin vzpomenu (nejvíc Madagaskar a Hledá se Nemo). Na druhou stranu má zase kladné stránky - zvířata si člověk oblíbí hned, plus občas je to i dobře vtipné (obzvlášť ta koala). "Mluvíte po našem? Sprechen Sie koala?" ()

Reklama

sidzej 

všetky recenzie používateľa

rád by som dal o hviezdičku viac za skvelý slovenský dabing, ale nejde to. Malé deti sa pobavia vyskytuje sa tu množstvo pojašených zvierat stále sa niečo hýbe no pre dospelých je to utrpenie. Disney už v dnešnej dobe nemá čo ponúknuť, novým kráľom animákov je už dlhšiu dobu Pixar. Pri niektorých scénach som si nostalgicky zaspomínal na Levieho kráľa, bože kde sú tie časy..... :-( ()

dobso 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý animák. Ukradnuté časti z madagaskaru a pod. Žiaľ zvieratám chýba šmrnc. chýba im vtip aj myšlienka. Mám pocit, že potrebovali narýchlo niečo zbúchať. Čím viac natočia, tým majú viac peňazí. Žiaľ značka walt disney už neznamená to, čo kedysi. Jeho značka sa podpisuje už aj pod B-čkovými animákmi. ()

Spinosaurus 

všetky recenzie používateľa

Chápu, že malým dětem se to (asi) líbí, ale připadá mi, že tvůrci dělají z dospělých blbce. Už obsah filmu je vlastně jen směs Madagaskaru a Hledá se Nemo, ale hlavní problém vidím v tom, že je to absolutně bez vtipu a hlavně bez emocí, což skoro působí až nevýchovně. Uvedu příklad, kdy někdo hodí tátu lva do nějaký jámy za přítomnosti jeho syna a on pak za pár minut s klidnou tváří prohlásí: "Můj táta je mrtvej." Pochopitelně jsou zde ještě další záporné faktory, jako je nesmyslný děj a trapný happy end. Co bych vyzdvihl, je celkem slušně ztvárněný padouch a.........a.........a dál už nevim. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

  • Když jedou zvířata ve voze s odpadky, můžete si tam všimnout předměty s reklamou na Radio Disney a na Kodak. Když potom hlavní hrdiny honí zdivočelí psi, můžete vidět reklamu na Lvího krále. (HappySmile)
  • Žirafa Bridget je možná vysoká, ale věděli jste, že má stejný počet krčních kostí jako všechna ostatní zvířata v newyorské zoo včetně veverky Bennyho? Rozdíl je jen v tom, že každá z těchto kostí je v jejím případě dlouhá přes 30 centimetrů. (duklak2)
  • Plameňáci v newyorské zoo jsou skotští, protože režiséru Spazi Williamsovi připadalo, že vypadají jako dudy. Sám Spaz na dudy ve volném čase občas hraje. (hippyman)

Súvisiace novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (viac)

Reklama

Reklama