Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér štýlových akčných filmov John Singleton prichádza s ďalším drsným a provokatívnym trilerom. Štyria bratia žijú na predmestí Detroitu v zložitom spletenci čiernej a bielej komunity, ktorej členovia sa  stále učia vzájomnému pochopeniu. V dospelosti sa ich cesty rozdelia – traja bratia odídu do mesta a jeden zostane doma a „usadí sa". Ich matka sa stane obeťou lúpežného prepadnutia a jej život neukončí výstrel z pištole. Bobby (Mark Wahlberg), Angel (Tyrese Gibson) a Jack (Garrett Hedlund) sa preto vráti do Detroitu, aby spolu so štvrtým bratom, Jeremiahom (André Benjamin) svoju adoptívnu matku pochovali. Pri tejto príležitosti sa začnú nenápadne zaujímať o to, či išlo skutočne o náhodnú streľbu v supermarkete, ako tvrdí polícia, alebo či matkina smrť súvisí s nie úplne čistým podnikateľskými praktikami. Keď zistí, že policajná verzia má až príliš mnoho dier, začnú po vrahovi pátrať na vlastnú päsť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (322)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Arnold: 1. Dancing Machine - Jackson 5 ,2. T Plays It Cool - Marvin Gaye ,3. Shake Me, Wake Me (When It's Over) - Four Tops ,4. Papa Was A Rollin' Stone - The Temptations ,5. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler) - Marvin Gaye ,6. I Wish It Would Rain - The Temptations ,7. Smiling Faces Sometimes - The Undisputed Truth ,8. Cloud Nine - The Temptations ,9. Cleo's Apartment - Marvin Gaye ,10. Take A Look Around - The Temptations ,11. Knucklehead - Grover Washington, Jr. ,12. Do It Baby - The Miracles ,13. Trouble Man - Marvin Gaye , ()

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Slušný thriller s podařeným výběrem sympatického hereckého osazenstva. Každý z "bratrů" se pro svou roli výborně hodil a stejně dobře ji zahrál. Pár slabších míst ve scénáři a dialozích je vyváženo trefnými hláškami a působivými a silnými scénami. Námět je sice průměrný, ale charisma bratrů, svižné tempo filmu, rychlý spád a povedené scény, vytvoří v celkovém kontextu snímku velmi silný aspekt. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Sympaticky mix detektivky, filmu o pomste a akcniaku, kde je na prvom mieste rodina. Zabit matku styrom drsnym motherfuckerom na cele s nabuchanym ratlikom Markom Wahlbergom nebola ta najmudrejsia vec. Takze sa rozputa patranie po vrahoch, ktore je dost nekompromisne a pre divaka neskutocne zabavne. Prijemnym bonusom su aj dve spickove akcne sceny. Nahanacka na zamrznutej a zasnezenej ceste a fantasticka prestrelka pri ktorej slusne roztrielaju jeden dom. Samozrejme to je prehladne natocene. Okrem toho tu je este par drobnejsich akcii, takze ani na chvilu film nenudi aj pri celkom stedrej stopazi. Mozu za to aj zaujimave postavy jak na kladnej strane tak aj na strane zaporakov. Vztahy medzi drsnymi bratmi pôsobia prirodzene a hned si vas ziskaju. Najviac filmu dominuje prchlivy Wahlberg. Zaporak, ktoreho hra Chiwetel Ejiofor (to meno si nikdy nezapamätam) roztomilo beckovo prehrava a neustale ponizuje svojich poskokov, co sa mu v zavere vymsti. Konecne to nejakeho scenaristu napadlo. Paci sa mi aj zimna atmosfera behom ktorej sa film odohrava. A dalsim plusom je pohodovy soundtrack. Celkovo to pôsobi dost oldschoolovo, co mi sedi. Dost mi dnes chybaju taketo filmy za 40-50 mega v ktorych reziser nemusi robit velke kompromisy ani ohladom pribehu alebo ratingu a zaroven nepôsobia podfinancovane. 7/10. ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Celkem slušný béčko s Wahlbergem jako s největším jménem. Celkem mu ty drsnáci a jeden výraz tváře i jdou což se třeba o Cageovi nedá říci. Výborná byla přestřelka u jejich domu , která byla opravdu s(u)yrová. Sice je to hodně naivní a třeba bitka na konci je bezmála bez krve (!?) , ale večer s tím utekl raz dva. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jo tak tohle me mile prekvapilo. Sice nazev filmu by moh bejt Tri bratri, protoze ten ctvrtej se do akci moc nezapojuje, nicmene nakonec se taky vyuzije. Ta herecka sestava se mi moc nezdala, ale nakonec to bylo fakt v pohode, pricemz nejvetsi drsnak tu je Mark Wahlberg . Jinak drsnejch scen, prestrelek a podobne tu je dostatecne a pribehove to taky neurazi. Misty mi to prislo jak detektivka, akorat, ze misto opatrnejch poldu tu byli drsnaci, co nemaj problem kohokoliv serezat nebo komukoliv vyhrozovat. Sice film do zanru neprinasi nic noveho, ale ja se slusne bavil a film si dobre uzil. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (14)

  • Venkovní teplota během natáčení nikdy nepřekročila 24 stupňů Fahrenheita (cca 4,5°C). (mi-ib)
  • Scéna na zamrzlém jezeře se natáčela na jezeře Lake Simcoe severně od Toronta. (mi-ib)
  • Role, kterou ztvárnila Sofia Vergara, byla původně psaná pro asijskou dívku. (mi-ib)

Súvisiace novinky

Mizera Smith v CIA

Mizera Smith v CIA

23.03.2006

Kdysi mu možná nikdo neřekl jinak než Fresh Prince a jeho poznávacím znamením byl mizerovský kumpán Martin Lawrence, ale dnes je Will Smith v jednom kole s třemi rozdělanými projekty v zádech. Dalším… (viac)

Reklama

Reklama