Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do života Booga, zdomácneného medveďa grizlyho bez akýchkoľvek schopností nutných k prežitiu v divočine, vtrhne ako uragán vychudnutý a utáraný jeleň Elliot. Keď Elliot Booga presvedčí, aby opustil svoj pohodlný domov v garáži správca parku a okúsil, ako chutí život v naozajstnej prírode, veci sa rýchlo začnú vymykať kontrole. Obaja hrdinovia sú len tri dny pred začiatkom loveckej sezóny premiestnení do lesa, kde sa musia čo najrýchlejšie aklimatizovať. Obaja musia urobiť všetko preto, aby sa im podarilo rýchlo zjednotiť ostatné zvieratá a uchrániť seba aj les pred skupinou rozbesnených lovcov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Pár povedených scén bohužel nezachrání celý film. Lovecká sezóna je sice hezky provedená, ale nemá ten správný náboj ostrovtipu a legrace. Nevím čím to je, ale poslední dobou animáky ztrácejí schopnost bavit diváka od začátku až do konce nebo aspoň v prostředku :) Takže se z toho stávají, nudnější filmíky, achjoo.... ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Lovecká sezóna je priemerný animák, ktorý jednoducho pri veľdielach od Pixaru a skvelých animovaných filmoch z dielne Dreamworks zapadne prachom. Chýba mu hlbšia myšlienka, lepšie spracovaný príbeh a aj trochu viac originality, veď napríklad dvojica hlavná hrdinov tvorená z veľkého, sympatického medveďa a až nadmerne ukecaného jeleňa veľmi nápadne pripomínajú Shreka s Oslíkom. Ján Kroner a Dušan Cinkota sa postarali o vynikajúci slovenský dabing oboch hlavných hrdinov. (60%) ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pásovka ( rozhodne nie podpásovka ) komerčnej kino animácie, s pár slušnými gagmi ( je až na počudovanie, že sa stále, pri takomto obrovskom počte produkcií stále nájde originál hláška, či telesný humor a to aj v tých najhorších kusoch ). Je to gýč jak bič, ale pobaví to aj dospelých, čo je pridaná hodnota. ()

easaque 

všetky recenzie používateľa

první tisícovku komentářů zakončím tímto popcornovým dílkem, které zrovna dávali v televizi. Animace je standardní a ničím inovativní. Příběh byl pro mě nudný a infantilní. Humor spíš trapný a nebavil jsem se při něm. Tak co takovému dílku teda dát, kromě jedné hvězdičky. Odpad si nezaslouží, protože děti pobavit může. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Bakllazaan 

všetky recenzie používateľa

Tohle ani děti lákat nemůže. Chybí tomu disneyovská dětinčnost a líbivost, a pixarovská originálnost. Prázdný nímek bez kouska energie. Dýchal z toho na mě chlad a šeď kanceláří -sony picture- Jediný vtipný moment je na konci, kdy veverka jezdí na jezevčíkovi a předvede nám "lesní" verzi statečného srdce. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (14)

Reklama

Reklama