Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiálny text distribútora)

Recenzie (66)

BuddyO 

všetky recenzie používateľa

Nepříliš zajímavý film, neoriginální a předvídatelný děj a chvílemi to byla prostě nuda. Některé fórky se však povedly. A ten konec mě, směle přiznávám, prostě dojal... Ale bohužel o tomto filmu nebudu ani nikomu vyprávět a ani ho nikomu nedoporučím a to proto, že není důvod... Sám se teď vlastně divím, že mě to stálo za to na něj napsat reakci. Takže celkové hodnocení je slabší 3* (50%) ()

qnnaire 

všetky recenzie používateľa

Dobrá komédia s dobrými hereckými výkonmi, sympatickými hlavnými postavami a výbornými vedľajšími postavami (asistentka Iris alebo správca pošty v redakcii), s dostatkom humoru a bez trápnosti. Odporúčam po dlhom dni na zvýšenie nálady a odľahčenie atmosféry. Scenár je síce podľa šablóny a predvídateľný, ale rozhodne nie je prvoplánový a svojou jednoduchosťou sa postará o príjemnú a nenáročnú filmovú zábavu. Angie Harmon je sympatická a pre väčšinu neznáma, takže istým spôsobom aj prekvapením. Navyše skvele pasuje k hlavnej hviezde Charliemu Sheenovi, ktorý tradične podáva dobrý výkon v úlohe nenapraviteľného chlapíka, ktorého ťažké životné okolnosti spôsobené jeho nenapraviteľnosťou vedú nakoniec k jeho náprave. No a poklonu vzdávam najmä Dennise Richards a Rosanne Arquette. Obe hrajú prihlúple, povrchné a po peniazoch a umelej kráse bažiace ženské (každá, samozrejme, v inom podaní a s iným pozadím) s takou ľahkosťou, že Vám na konci filmu aj začne byť ľúto, prečo sa vo filme neobjavili na dlhšie. ()

Reklama

Gabra 

všetky recenzie používateľa

Béčková romantická komedie, která svým obsazením slibuje to, co nesplní. Rosanna Arquette, Angie Harmon, Charlie Sheen a Denise Richards se v tomto snímku příliš nepředvedli. Při čajovém odpoledním dýchánku s kamarádkami se film může však zdát dobrý. Mě ale děj nijak nechytl (snad i pro ty "nijaké" herecké výkony) a po pár dnech se mi vypařil z hlavy. Proto má jednu výhodu - vždy se na něj můžete dívat znovu... ()

Garson 

všetky recenzie používateľa

Charlie Sheen hraje zkrachovalého makléře kterému nedopatřením štěstí zamávalo a vzalo si volno tak nakonec za svojí jednoduchou přítelkyni která odjede na dovolenou začne psát články do novin a radit v partnerských vztazích.To by mě také bavilo,protože chlap poradí vždycky takovým pochopitelným způsobem.Moc pěkná komedie... ()

Monisek 

všetky recenzie používateľa

Nebýt příšerného dabingu (Aleše Procházku jako dabéra prostě nesnáším), tomuto příjemnému filmu bych dala dokonce hvězdičky čtyři. Bylo to vtipné, milé a prostě se mi to líbílo. Charlie zde září a Angie je opravdu dokonale okouzlující, spolu jim to dohromady hrozně sluší. Denise zahrála hloupoučkou pipinku také dobře. Nu a i ostatní postavy byly takové jaké být měly - většinou vtipné, a to se jim povedlo. Určitě doporučuji na zahnání nudy. 60% ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama