Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (159)

GOREGASM 

všetky recenzie používateľa

Na Sheridana řemeslně bezkontaktní a klišovitý odvar s velmi slabým půldolarem v hlavní roli. Mít snímek charizmatičtějšího hlavního hipstera (hiphopgangstera ;-), šlo by o "iné kafe" zážitek. Takhle nezbývá než koukat na ten tvrdej svět mladej černejch kluků skrze povisle znuděnou a těžce anticoolgrimasu 50 centa, který mně vytáčel už před dvaceti lety, natož teď. 50% ()

ecis 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek mojim velkym nesympatiam ku cernoskej hudbe, rapu, hip-hopu, velkych retazi okolo krku, drsnych tvari, vytahanych gati, “vyberanemu slovniku”, ma tento film urcitym sposobom zaujal a priniesol mi celkom dobry a priemerny pribeh, v ktorom prekvapivo podava dobry vykon aj 50 Cent – ale rapovanie asi predsa mu ide lepsie :). ()

Reklama

T-pack 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je až příliš roztěkanej, nemá nosnou myšlenku. Jako parafráze Curtisova života je to koukatelný, a zaručeně je to zřejmě nejlepší věc, kde Fifty hraje prim. Ten přitom není v roli ani výbornej, ani zlej, je ovšem škoda, že ho po herecký stránce zastíní jeho mladší verze. Určitý momenty snímku jsou skvělý, například scéna s rvačkou ve sprše pro mě byla jednou z nejsilnějších částí filmu – jen proto je právě zlý, že je tam trochu mimo, slouží jen jako dost nepřirozenej způsob, jak spřátelit hlavní postavu s Bamou. Že z toho se pak vyklube maniak taky scénáři nedělá těžkou hlavu, jako spousta jinejch scén, který vedou do slepý uličky a jen způsobujou, že je celej snímek dost rozlítanej. 117 minut je na něco podobnýho příliš dlouhá stopáž, a konečný životní vítězství hlavní postavy není pro diváka ani v nejmenším uspokojivý. Mám před sebou doopravdy patetickej snímek, tak proč mi chybí katarze? ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Čakal som niečo v štýle 8. míľa, ale dostal som úplne niečo iné. Film sa venuje jeho gangsterskej minulosti, ktorá ma vôbec nezaujala. Hlavná postava, teda samotný "50 Cent" je mi od začiatku nesympatický a jeho hudba sa mi nepáči. V úvode to ešte vyzeralo nádejne, ale potom to už bolo dosť nezáživné. Tieto "drsné" filmy z čiernych štvrti veľmi nemusím. ()

Garch 

všetky recenzie používateľa

První velká filmová role Curtise Jacksona, rapera, který o pět let dřív zázračně přežil pokus o vraždu, kdy byl rozstřílený jako řešeto (nebo Don Corleone.-). Nečekal jsem žádné velké herectví. 50 Cent hraje jako 50 cent. Hudebně i herecky to je víc, než jsem mohl čekat. Film odpovídá stylu "bráchů se zlatými řetězy". Kdo má rád muziku, kterou hraje 50 Cent, D 12 a Eminem, nebude zklamán. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (11)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 185krát, což je 1,38krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)
  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)

Reklama

Reklama