Reklama

Reklama

Unesení

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

Matros 

všetky recenzie používateľa

Nechápu kde je to opěvované napětí a atmosféra, ale dobrá tedy. Jako plus bych uvedl celkem slušné herecké výkony, na kterých to asi celé stálo. Dále počáteční lov v lese mi utkvěl v paměti jako celkem dobře odvedený. No a pomalu přecházím k mínusům. Takže nízký rozpočet působí jak pěst na oko, demence některých postav a emzák, který mi připadal spíše jako nějaký hyperaktivní skřet.... ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý sci-fi horor. Má dosť dobrý príbeh o skupinke mužov, ktorí túžia po ulovení mimozemšťana kvôli krutej príhode z minulosti, kedy už s ním prišli do kontaktu a to malo za následok smrť jedného z ich priateľov, čo sa im aj podarí, ale netušia, že stoja proti neporovnateľne schopnejšiemu protivníkovi a ich akékoľvek konanie može mať až katastrofálne následky. Spracovanie sa mi páči, oceňujem jeho príjemnú civilnosť a komornosť, pri ktorej si vystačí s pár hercami, celý film sa na nič nehrá, nesnaží sa o nič šokujúce alebo aspoň trochu prekvapujúce, ale aj tak je dej po celý čas dosť zaujímavý, s niekoľkými vydarenými scénami a bez jediného slabého miesta a navyše aj s celkom slušným záverom. Tento film hlavne funguje po sci-fi stránke, ale ani ako horor nie je zlý, niektoré scény sú pomerne napínavé, napríklad hľadanie mimozemšťana len s baterkou v úplnej tme a nájde sa tu aj pár trochu drsnejších scén, napríklad celá scéna s ťahaním čriev je vydarená. So samotnou postavou mimozemšťana som spokojný, síce po stránke vzhľadu trochu zaostáva, ale nie zase až tak moc, aby to vadilo a poteší, že aj napriek tomu, že patrí k vyspelejšej rase je to ten správny agresívny netvor, ktorý si rozhodne vie získať rešpekt. S hereckým obsadením som spokojný, našťastie tu nehrá nikto známy, čo by výrazne ovplyvnilo jeho komornosť, ale tvoria ho uveriteľné charaktery, z ktorých nikto nesklame. Réžia a technická stránka by sa ešte v niečom dali určite vylepšiť, ale aj takto sú na tom dobre. Ja som spokojný, Unesení je príjemne pozerateľný malý sci-fi horor, ktorý ma nesklamal ani po jednej stránke. Ale zase je to skôr film len na jedno pozretie. 72% ()

Reklama

Deftie 

všetky recenzie používateľa

Nulová atmosféra, nevyhovujúci spád, nesympatickí hrdinovia a tématika mimozemšťanov, ktorú ja nemusím, sama neviem, prečo som sa na to začala pozerať, ale čo už, raz som pozerala, tak už nejaký pocit mať musím. Aj keď sama neviem nájsť nejaký rozumný argument, prečo to bolo pozerateľné, ale menej ako dve hviezdičky nedám. Jednoducho nemôžem, sama neviem prečo. Snáď preto, že to až tak nenudilo, alebo som mala prívetivú náladu, keď som to pozerala? ()

Nekrofil 

všetky recenzie používateľa

Tento horor od režiséra filmu Záhada Blair Witch ma veľmi milo prekvapil. Film vás vhodí priamo do deja, štartuje hneď veľmi vysokým tempom, ktoré mu vydrží až do konca. Divák si musí dej a jeho pozadie pospájať dokopy z výpovedí hlavných postáv, čím udržuje divákovu pozornosť nepretržite. Je to príjemná zmena od obvyklých filmov, ktoré by prvých 15 – 20 minút strávili expozíciou a vysvetľovaním deja. I keď mal režisér a jeho tím k dispozícii iba obmädzený rozpočet, efekty sú na veľmi slušnej úrovni a vidieť, že filmári si dali záležať s každým detailom. I keď Altered trpí niekoľkými drobnými chybami (hlavne zásluhou hercov), ma snímok veľmi potešil a dúfam, že sa od režiséra Eduarda Sanchéza dočkám viacerých podobných projektov. Odo mňa 80%. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Film má síce zopár hluchých miest, ale ajtak má slušnú mysteriózno-horrorovú atmosféru, ktorá mi miestami pripomínala X-files a príjemne mrazila. Zvlášť oceňujem, že sa film vyhol akémusi "intru" a od prvej minúty šiel priamo na vec. Vo vzduchu je neustále cítiť akési tajomno, ktoré správne dráždi fantáziu a dáva priestor na rôzne konšpiračné úvahy. Veľmi príjemné prekvapenie. 70 % ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (4)

  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)

Reklama

Reklama